UA | RU
Контактна інформація
Київ

Кращий набір для пікніка Naturehike

Набір для пікніка є основною частиною спорядження для активного дозвілля на природі, який робить можливим приготування їжі поза домом і забезпечує комфортний відпочинок. Існують вже готові комплекти, які включають базові предмети: тарілки, чашки і столові прилади. Вони виготовлені з легких матеріалів і поставляються в чохлах для зберігання і транспортування. Однак для повноцінного відпочинку на свіжому повітрі одного посуду недостатньо.

Ми підібрали набір для пікніка Naturehike, який повністю задовольнить потреби відпочиваючих.

Складна каністра для води Naturehike

Приготувати суп, заварити чай або просто випити охолоджуючої води під час літньої спеки – для цього не обійтися без портативної каністри для питної води, яка дозволяє носити великий обсяг рідини. Вона виготовлена з щільного поліетилену, який несприйнятливий до проколів і витримує широкий діапазон температур: від -20 до +80℃ градусів. Виробник пропонує на вибір каністри об'ємом 5 і 10 літрів, які компактно складаються після використання і мають необмежений термін служби.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Набори посуду для пікніка

Звичайна посуд не підходить для похідних умов: вона занадто велика і важка для зручного транспортування в рюкзаку. Для таких випадків потрібен якісний туристичний набір для пікніка Naturehike, який виготовлений з алюмінію і має антипригарний ефект. Залежно від чисельності відпочиваючих комплекти можуть включати різну кількість посуду, що відрізняється обсягом:

  • для сімейної пари буде достатній комплект з пари казанків невеликого обсягу, в яких можна розігріти обід або закип'ятити воду;
  • для середньої компанії знадобиться набір для пікніка на 4 персони, який включає 4 Казанка різного об'єму і має вагу всього 465 грам;
  • численній групі мандрівників краще скласти набір для пікніка на 6 персон і більше, куди можна включити комплект посуду з казанками і тарілками і доповнити його каструлею Naturehike об'ємом 4 літри і чайник для швидкого кип'ятіння води.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Кемпінговий ліхтар

Жоден пікнік з друзями не обходиться душевними посиденьками під зоряним небом. Але комфортному знаходженню на відкритому повітрі після заходу сонця можуть нашкодити настирливі комарі. Дану проблему вирішує кемпінговий ліхтар Naturehike Repellent light, який захищає людину від москітів і ряду інших комах в радіусі десятка метрів. Ліхтар також має функцію білого освітлення з двома режимами яскравості 70 і 230 люменів, червоного світла і режим стробоскоп.

Розмір ліхтаря становить 13.6 х 8.5 х 8.5 сантиметрів при вазі близько 210 грам. Виріб має вологозахист IPX4, що допускає експлуатацію в дощову погоду. Ліхтарик може використовуватися в якості настільного світильника або підвісної лампи.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Кемпінгові меблі

Пікнік, сидячи на ковдрі, вже не актуальний: любителі комфорту оцінять портативну меблі для відпочинку на природі, яка дозволяє максимально розслабитися далеко від цивілізації.

Асортимент Naturehike включає десятки моделей меблів:

Кожен виріб виготовлено із зносостійких матеріалів, які витримують велику вагу, і має компактний розмір, що дозволяє перевозити повний набір для пікніка в багажнику автомобіля.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Спальник Naturehike

Після активного відпочинку потрібно комфортний сон, який забезпечує спальний мішок Naturehike. Бренд виробляє кілька типів спальників для різного сезону і рівня комфорту, який очікує користувач:

Велика частина моделей мають натуральний наповнювач (бавовна або пух), які не викликають подразнень на шкірі, дозволяють тілу дихати і володіють підвищеною м'якістю. Деякі спальники включають синтетичний наповнювач холлофайбер, який зберігає теплозберігаючі властивості навіть в мокрому стані.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Намет Naturehike

Намети Naturehike складають основу асортименту бренду і користуються популярністю серед азіатських і європейських користувачів в силу оптимального балансу між характеристиками і ціною виробів.

Найбільш затребуваною є лінійка Хмара Вгору, куди входить кілька ультралегких моделей для використання в літній період і демісезон. Серія завоювала ряд нагород завдяки якості матеріалів, міцності каркаса і легкій вазі.

Намет Naturehike Star River - легкий і міцний виріб для тих, кого не налякати поганою погодою. Модель розрахована на демісезон і зимовий період і підходить для розміщення кількох людей.

Любителям відпочивати великою компанією підходить намет Naturehike Opalus 3. Вона має великий тамбур, куди можна скласти туристичну екіпіровку і навіть поставити кілька велосипедів, і просторий внутрішній намет з площею, достатньою для розміщення чотирьох мандрівників.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Більше про намети Naturehike читайте в нашому огляді.

Гамак

Якщо немає бажання возитися з установкою намету, гамак Naturehike є простою і зручною альтернативою. Виробник пропонує кілька варіантів гамаків:

Вироби поставляються в комплекті з мотузками і металевими карабінами для кріплення між деревами і складаються в фірмовий чохол, який захищає матеріал від вологи і полегшує транспортування.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Кепка Naturehike

Для захисту голови від сонця потрібна кепка з легкого і дихаючого матеріалу. Кепки-бейсболки Naturehike виготовлені з тонкого поліестеру і мають дрібні отвори для оптимальної вентиляції. Вироби підходять як чоловікам, так і жінкам, випускаються в чотирьох відтінках і має регулятор розміру.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Туристичний рюкзак

Коли туристичний набір для пікніка зібраний, потрібно скласти спорядження в рюкзак Naturehike. Залежно від кількості предметів і типу активного відпочинку можна вибрати рюкзак від 15 до 70 літрів:

  • рюкзак Naturehike Riding об'ємом 15 літрів-найкомпактніша модель, яка підходить для велосипедистів і любителів подорожувати без нічого;
  • рюкзак Naturehike NH18Y045 45 літрів-оптимальний варіант для пікніка або нескладних походів, куди помістяться набір посуду, кемпінговий ліхтар і спальний мішок;
  • рюкзак Naturehike NH70B070 - сама об'ємна модель на 70 + 5 літрів з особливою конструкцією, яка рівномірно розподіляє вагу спорядження по всій спині.

Рюкзаки виготовлені зі зносостійких матеріалів( нейлон, поліестер), які не втрачають колір при постійному впливі прямих сонячних променів і не вбирають вологу, захищаючи переносяться речі від промокання.

Про специфіку асортименту рюкзаків Naturehike і особливості вибору можна дізнатися в огляді.

Знижка 5% за промокодом:
PIC5

копіювати

Купон скопійований

Шукаєте найкраще спорядження для вашої пригоди або збираєте подарунковий набір для пікніка? Купуйте вироби для активного відпочинку в магазині Naturehike-ua.com.ua і забудьте про регулярне оновлення екіпіровки кожні кілька сезонів. У наш асортимент входить тільки оригінальна продукція бренду, на яку виробник дає довгострокову гарантію якості.

Написати коментар