UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ультралегкий рюкзак Naturehike — обов'язковий аксесуар для велоспорту і піших прогулянок

Надлегкий рюкзак Naturehike-не просто сумка для носіння підручних засобів першої необхідності, а спеціалізований аксесуар з продуманою конструкцією і складом матеріалів. Даний тип рюкзака призначений як для носіння в межах міста, так і для професійного заняття спортом, зокрема велосипедним, оскільки він виготовляється з урахуванням специфіки використання під час активного руху.

Про те, як правильно вибрати компактний рюкзак для велоспорту та активного відпочинку, розповімо в нашому огляді.

Як вибрати надлегкий рюкзак?

Спочатку варто розуміти, що туристичний рюкзак — це інший тип аксесуарів, який не підходить для використання в міському середовищі і занять велоспортом. Головна відмінність рюкзаків полягає в їх конструкції і обсязі, який має вирішальний вплив на призначення аксесуара. Туристичні рюкзаки найчастіше мають підвищений обсяг і металевий каркас в основі для рівномірного розподілу ваги всієї екіпіровки, а для велосипедних рюкзаків такий обсяг і конструкція є зайвими.

Проте навіть рюкзаки для велоспорту розподіляють на різні категорії відповідно до їх обсягом:

  • До 20 літрів. Надлегкий варіант, куди поміщаються тільки найнеобхідніші речі: телефон, ключі, документи, предмети особистої гігієни та інші дрібниці. Підходить для використання в якості міського рюкзака або сумки для носіння необхідних речей під час катання на велосипеді.
  • 20-25 літрів. Така модель підходить для велопрогулянки вихідного дня. У неї можна скласти не тільки дрібні предмети, але також коробочку з ланчем для перекусу, пляшку води і, наприклад, дощовик для захисту від негоди, яка може застати спортсмена під час катання за містом.
  • 25-35 літрів. Стандартний рюкзак для тривалого катання на велосипеді і зупинкою за містом на ночівлю. У нього поміщаються найнеобхідніші аксесуари, щоб з комфортом провести ніч на природі.
  • 35-40 літрів. Містка модель, в яку можна скласти спальник або одномісну намет. Це підходящий варіант для любителів подорожей на велосипеді протягом декількох днів.
  • Більше 40 літрів. Рюкзаки такого обсягу використовуються досвідченими спортсменами під час тривалих подорожей. Дані моделі мають кілька великих секцій і передбачають можливість кріплення на велосипед.

Асортимент бренду Naturehike включає рюкзаки всіх перерахованих обсягів, включаючи особливо місткі моделі. Однак великою популярністю користуються саме полегшені рюкзаки об'ємом до 20 літрів, які можна використовувати як для занять спортом, так і в повсякденному житті.

Надлегкий рюкзак Naturehike: особливості моделей

Надлегкі рюкзаки Naturehike продумані таким чином, щоб користувач міг взяти з собою все необхідне і при цьому не відчував скутості в рухах. Їх конструкції мають такі особливості:

  • Нейлон і поліестер в складі, які, незважаючи на свою легкість, мають високу міцність. Волокна поліаміду надовго утримують свою первісну форму, легко перуться і швидко висихають.
  • Мінімум відділень. Для короткочасної пішої прогулянки або поїздки на велосипеді велика кількість відділень і кишень ні до чого, так як вони роблять загальну конструкцію виробу більш об'ємною. Тому надлегкі рюкзаки Naturehike мають тільки найнеобхідніші елементи.
  • Лямки середньої ширини. Оскільки велосипедний рюкзак Naturehike не передбачає носіння з собою великої кількості речей, його лямки мають середню ширину. Також потрібно мати на увазі, що деякі моделі не передбачають наявність поясного ременя.
  • Компактні габарити. Одна з головних особливостей виробів Naturehike — малі розміри товарів в складеному вигляді, і рюкзаки не є винятком. Оскільки надлегкі рюкзаки бренду не мають металевого каркаса, вони легко складаються до розмірів 12 сантиметрів в довжину і 7 сантиметрів завширшки.

Рюкзак Naturehike Riding NH15C001

Це одна з найлегших моделей рюкзаків в каталозі Naturehike, яка перш за все призначена для велосипедистів, про що говорить ортопедична форма спинки рюкзака. Модель має обсяг всього 15 літрів, при цьому крім основного відділення, Двох бічних і одного фронтального кишень передбачає сітчасте кріплення для велосипедного шолома.

До складу матеріалу входить 95% нейлону і 5% поліестеру, а спинка вироби і плечові лямки мають сітчасту накладку, яка покращує вентиляцію матеріалу, запобігаючи зайве потовиділення в зоні плечей і поява почервоніння на шкірі.

Модель випускається в різних колірних варіантах і підходить як для чоловіків, так і для жінок, оскільки вона має ультралегкий вага, ледь досягає 460 грам. Розміри рюкзака складають 50 * 30 сантиметрів, а глибина — 18 сантиметрів.

Рюкзак Naturehike Ultralight NH17A012

Дана модель позиціонується як компактний варіант похідного рюкзака, який тим не менш можна носити і як міський рюкзак. Виріб випускається в декількох кольорах, включаючи найпопулярнішу, чорну модель, і має основне відділення і один фронтальна кишеня на застібках-блискавках, а також дві бічні кишені, куди поміщається півлітрова пляшка води або термос. Лямки рюкзака мають регулятори довжини і пошиті з використанням сітки для вільного проходження повітря.

Ультралегкий рюкзак Naturehike пошитий з нейлону з водовідштовхувальним покриттям, яке захищає виріб і переносяться в ньому речі від вологи. Обсяг рюкзака досягає 18 літрів, а розміри— 42*23*17 сантиметрів, куди крім телефону, документів та інших дрібних предметів поміщається змінний одяг або невеликий каремат. Після використання рюкзак можна скласти в фірмовий чохол, який поміщається в долоні, і покласти в кишеню.

Модель

NH15C001

NH17A012

Обсяг

15 л

18 л

Матеріал

нейлон, поліестер

нейлон 30D

Висота

50 см

42 см

Ширина

30 см

23 см

Глибина

18 см

17 см

Фурнітура

ВНС, СБС

YKK

Вага

460 г

120 г

Товари новини

Написати коментар