UA | RU
Контактна інформація
Київ

Зустрічайте холоди з Naturehike: ТОП 5 новинок для туризму

Від чого залежить успіх мандрівки? Можна довго загинати пальці, перераховуючи довгий список з особистих побажань, проте є три стовпи, на яких будується будь-який похід:

  • безпека;
  • фізична підготовка;
  • якість спорядження.

Кожен, чиє серце б'ється в такт крокам, зробленим по туристичних стежках, знає про важливість екіпірування, яке не просто покриває базові потреби мандрівника під час подорожі, але служить невидимою ниткою, що поєднує світ дикої та неприборканої природи з цивілізацією. І говорячи про туристичне спорядження, ми маємо на увазі безліч дрібних аксесуарів, які дарують почуття комфорту, куди б не завела нас дорога у пошуках яскравих вражень.

У нашому огляді ми зібрали п'ятірку новинок, які бренд Naturehike випустив цього року. Серед них є не лише стандартні складові асортименту як рушники для спорту або туристичні матраци, а й, наприклад, комплект термоодягу — нове поповнення, створене за інноваційною технологією.

Рушник Naturehike NH20FS009

Рушник може здаватися необов'язковим атрибутом у подорожі, проте перші опади здатні кардинально змінити вашу думку. За допомогою рушника можна швидко просушити тіло, що намокнуло після дощу. Крім того, через кілька днів у дорозі вам точно захочеться помитися, у чому також не обійтися без такого дрібного, але важливого аксесуара.

Звичайні рушники — поганий вибір для походу, оскільки вони громіздкі, важкі та занадто довго сохнуть. Альтернативою їм є тонкі вироби з мікрофібри, які швидко вбирають вологу, залишаючись практично невагомими та уміщаючись у долоні після складання.

Naturehike випустили повноцінну лінійку рушників, які відрізняються відтінками та розмірами:

  • 100 х 30 см;
  • 160 х 80 см.

Перший варіант важить всього 70 грамів, тому його можна брати з собою, якщо в планах туризм порожнем. Такого розміру вистачає для потреб однієї людини, щоб витерти тіло після душу, при цьому він досить компактний, щоб не займати цінне місце в рюкзаку.

Виріб збільшеного розміру важить на 220 грамів більше, але з іншого боку його можна використовувати як пляжний рушник або стелити поверх матраца для м'якості.

Виріб з мікрофібри відомий як антибактеріальний рушник, оскільки матеріал швидко висихає, не залишаючи шансів для розвитку шкідливим бактеріям та грибкам. Ще одна важлива риса синтетичного волокна — тривале збереження форми та корисних властивостей через сотню прань, тому одного такого рушника вистачає на безліч сезонів регулярного використання.

Характеристики Переваги
Розміри 100 х 30 см,
160 х 80 см
  1. універсальні розміри;
  2. матеріал швидко сохне, не деформується та не втрачає властивості через 100 прань;
  3. вироби компактно складаються, полегшуючи транспортування.
Вага 70 г,
290 г
Матеріал мікрофібра (85% поліестер, 15% спандекс)

Надувний матрац туристичний Naturehike CNH22DZ018

Перетвориться ваш відпочинок на тортури або на пригоду, яку захочеться згадувати знову і знову? Це багато в чому залежить від зручності сну, на що безпосередньо впливає якість матраца. Звичайно, замість нього можна взяти складаний каримат, який менш схильний до механічних пошкоджень, проте якщо рівень комфорту є основним побажанням, то мало що може змагатися в цьому з надувними аналогами.

CNH22DZ018 — це серія надувних матраців трьох типів, розроблених спеціально для експлуатації в польових умовах:

  • одномісний завдовжки 183 см;
  • одномісний завдовжки 196 см;
  • двомісний завдовжки 196 см.

Вага матраців складає 545 г, 575 г та 1.18 кг відповідно, тому кожна модель є однією з найлегших на ринку серед аналогів ідентичних габаритів.

Але навіть не це головна особливість, якою можуть похвалитися новинки. Насамперед це високий рівень теплоізоляції (R Value), яка забезпечується завдяки повітряному прошарку між холодною поверхнею землі та тілом відпочивальника. У моделях це значення досягає 3.5 - 5.8, що в сукупності з міцними матеріалами TPU та нейлоном, а також п'ятишаровою структурою гарантує туристу комфортний та здоровий сон протягом трьох сезонів за температури >-6°C.

Функціональність моделей доповнюють подвійні повітряні клапани, які підвищують швидкість надування та здування виробів. Приємний бонус — мініатюрні розміри складених матраців, найменший з яких складається до 20 x 13 см.

Характеристики Переваги
Розміри 183 x 64 x 7 см,
196 x 64 x 7 см,
196 х 120 х 7 см
  1. кілька розмірних варіантів;
  2. стійкість до зношування завдяки міцному матеріалу;
  3. високий рівень теплоізоляції (R Value);
  4. п'ятишарова структура;
  5. подвійні повітряні клапани;
  6. надлегка вага та мінімальні розміри у складеному вигляді.
Вага 45 г,
575 г,
1.18 кг
Матеріал TPU, нейлон

Комплект термобілизни Naturehike NH22NY001

Неважливо, збираєтеся ви ставити новий особистий рекорд, підкорюючи чергову гірську вершину, чи вирушаєте у свій перший похід, термобілизна є аксесуаром «must have», якщо замість насолоди природними пейзажами не хочеться провести всю дорогу під клацання власних зубів, рахуючи кожен крок до заповітного табору.

Термобілизна надягається під основний шар одягу, виступаючи другою шкірою для захисту організму від більшості негативних факторів: низької температури, вітру та морозу. Але вироби роблять це з різним ступенем ефективності, що залежить від якості матеріалів та застосовуваних технологій. І щодо цього у Naturehike точно є чим здивувати, оскільки в їхній новинці використаний матеріал, створений за технологією NASA під назвою Outlast.

Комплект NH22NY001 призначений для носіння в демісезон, але також підходить як термобілизна зимова чоловіча, якщо носити її разом із теплим одягом. У його пошитті використовується тканина з віскозних волокон: поліакрилонітрилу, спандексу та модалу. Матеріал досить щільно прилягає до тіла, виконуючи 2 функції:

  1. Збереження комфортної температури тіла на рівні +33°C: сплетені волокна утримують природне тепло за низької температури повітря та віддають надлишкове тепло, коли тіло починає перегріватися;
  2. Поглинання вологи: матеріал швидко вбирає піт, зберігаючи тіло сухим незалежно від інтенсивності фізичних навантажень.

Щодо м'якості тканину можна порівняти з бавовною чи шовком, тому на шкірі не виникає подразнень під час тривалого носіння. Комфорту також сприяє відсутність опуклих швів.

Характеристики Переваги
Температурний режим від +5°C до +15°C
  1. функціональний матеріал Outlast, що запобігає перегріванню та переохолодженню тіла;
  2. відведення поту з поверхні шкіри;
  3. немає опуклих швів.
Матеріал поліакрилонітрил, модал, спандекс

Плащ-дощовик Naturehike CNH23RG001

Погода може бути примхливою, тому в туристичному рюкзаку обов'язково має бути дощовик, який прийде на допомогу у разі непередбачених опадів. Найбільш бюджетний варіант — виріб із поліетилену, але його недолік у вигляді короткого терміну служби нівелює всі можливі переваги, тому досвідчені мандрівники роблять вибір на користь сучасних моделей із синтетичних матеріалів із водонепроникним просоченням.

Саме з такого матеріалу пошита новинка, плащ-дощовик CNH23RG001, що випускається у двох кольорах:

  • темно-зелений;
  • охра.

Модель у першому відтінку підходить як військовий плащ дощовик, у той час як виріб у яскравому кольорі є оптимальним для туриста, оскільки робить власника видимим для решти членів групи.

Матеріал дощовика — 100% поліестер із поліуретановим покриттям, яке підвищує рівень водонепроникності тканини до 2000 мм водяного стовпа. Цього показника достатньо для короткострокового захисту від дощу та снігу, даючи достатньо часу, щоб дійти до табору та сховатися від негоди.

У моделі передбачено ряд дрібних особливостей, які роблять її комфортною та функціональною в носінні. Серед них довгі рукави, широкий капюшон та передня кишеня для дрібних аксесуарів. Крій дощовика також дозволяє укрити від опадів рюкзак, що носиться на спині.

Характеристики Переваги
Розміри 107 х 143 см
  1. декілька варіантів кольору;
  2. матеріал захищає від дощу, снігу, протягів;
  3. широкий крій, що дозволяє вкрити рюкзак, що переноситься на спині;
  4. наявність капюшона та великої кишені.
Матеріал поліестер з PU покриттям
Водонепроникність 2000 мм вод. ст.

Вовняна шапка Naturehike NH17M010-Z

На відкритому просторі, де немає можливості сховатися від пронизливого вітру та холоду, єдиним порятунком є теплий одяг та аксесуари з включенням вовни. В асортименті Naturehike присутні різні головні убори для носіння в холодну пору року, але новинка NH17M010-Z є найтеплішою з них, оскільки до її складу входить 15% натуральної вовни, достатньої для збереження природного тепла за температури повітря до -15°C.

Крім вовни до складу входить акрил, нейлон і спандекс, що робить в'язку м'якою та еластичною. Виріб легко розтягується, даруючи відчуття комфорту під час носіння, і миттєво набуває вихідної форми після зняття.

Дизайн моделі досить універсальний, тому її можна комбінувати з різним одягом, як з туристичним, так і повсякденним. Глибина виробу регулюється відворотом — користувач сам вибирає, закрити вуха чи залишити їх відкритими.

Характеристики Переваги
Температурний режим від -5°C до -15°C
  1. натуральна вовна зберігає природне тепло, захищаючи голову від холоду;
  2. м'який та еластичний матеріал не викликає подразнень на шкірі та забезпечує комфортну посадку;
  3. регульована глибина за допомогою відвороту.
Матеріал вовна, акрил, нейлон, спандекс

Де придбати новинки Naturehike?

Шукаєте якісне екіпірування для походу? Всі новинки зібрані в каталозі офіційного дистриб'ютора бренду — Naturehike Україна.

Неважливо, хочете ви лише купити плащ дощовик або повністю оновити своє спорядження, у нас представлений широкий асортимент продукції для туризму та активного відпочинку — від наметів та складаних меблів, до таких дрібних аксесуарів, як похідний посуд та пальники.

Товари новини

Написати коментар