UA | RU
Контактна інформація
Київ

Тактичне спорядження Naturehike для захисників України


Для боєздатності солдата важливим є не тільки настрій, а й правильно підібрана амуніція для військових, яка крім тактичної одягу, міцних черевиків, захисних аксесуарів та зброї включає низку предметів для забезпечення базового комфорту в польових умовах. Сюди входять килимки, спальні мішки, столові прилади та інші дрібниці, які дають солдату можливість із зручністю пообідати та відпочити, щоб підтримувати тіло та дух у здоровому стані для ефективного несення служби.

Бренд Naturehike спеціалізується на виробництві похідного спорядження, що відрізняється легкою вагою та міцністю. Остання якість є актуальною для використання в умовах виживання, тому продукція бренду підходить для військовослужбовців, які захищають Україну, її межі та свободу в цей непростий час.

Ми підібрали найкращі товари Naturehike для особистого користування українських захисників та захисниць.

Спальник для військових

Служба на передовій передбачає виконання різних завдань, у тому числі пов'язаних із подоланням великих дистанцій. Тому повноцінний відпочинок для військового має критичне значення і за нього відповідає спальний мішок, який забезпечує зручність користувача під час ночівлі.

Щодо більшості характеристик туристичний і військовий спальник мало чим відрізняються один від одного: вони шиються з однакових матеріалів і мають ідентичну м'якість і теплозберігаючу властивість. Однак спальний мішок Naturehike для військових має спрощену конструкцію, яка забезпечує швидке відкриття виробу в екстреній ситуації і шиється з матеріалів нейтральних кольорів для маскування.

Форма та дизайн спальників Naturehike відрізняється в залежності від призначення, але для військових потреб оптимальні моделі з прямокутною конструкцією, яку можна повністю розстебнути та при необхідності використовувати як велику ковдру. Аксесуар застібається за допомогою декількох двосторонніх повзунків і підходить для шульги та правшів, але найважливіше – це ультралегка вага, яка коливається від 600 грам до 1 кілограма в залежності від моделі. У складеному вигляді такий спальник зручно складається під спинку рюкзака, залишаючи достатньо місця, щоб скласти інші речі.

Ще однією перевагою спального мішка Naturehike є наповнювач із бавовни, який відрізняється легкістю та довговічністю у порівнянні з синтетичними аналогами. Матеріал ефективно утримує тепло, зберігаючи всередині комфортну температуру для запобігання переохолодженню тіла у сиру погоду. Зовнішній шар пошитий із щільних синтетичних матеріалів із водовідштовхувальною властивістю, яка не дає краплям води проникнути всередину та промочити наповнювач.

Знижка 5% за промокодом:
MLT5

копіювати

Купон скопійований

Килимок для військових

Спальний мішок забезпечує користувача необхідною м'якістю та захистом тіла від негативного впливу протягів та роси, але незалежно від якості у нього немає можливості згладити дрібні нерівності поверхні та ізолювати тіло від вогкості, що виходить із землі. Для цього необхідний армійський килимок, який сприяє повному розслабленню тіла незалежно від рельєфу місцевості, де розбитий військовий табір.

Деякі користувачі використовують рулонні каремати: вони бувають різної товщини та мають низьку вартість. Однак вагомим недоліком таких виробів є їх великі габарити у складеному вигляді – скручений рулон доводиться кріпити поверх рюкзака, що заважає пересування. Тому для потреб військових оптимальний складний каремат, який складається з низки пластин. Вони компактно складаються в гармошку, тому аксесуар можна скласти в рюкзак тактичний разом з іншим спорядженням.

Складні каремати Naturehike складаються з двох шарів:

  • Поліетиленова піна IXPE;
  • Алюмінієва плівка.

Перший (верхній) шар забезпечує додаткову м'якість, згладжуючи нерівну поверхню землі, а мікроскопічні порожнечі з повітрям усередині піни ізолюють тепло, що виробляється тілом.

Другий (нижній) шар відповідає за захист користувача від вологи та холоду, що піднімається із землі.

Окрім м'якості та водостійкості каремати Naturehike мають підвищену міцність завдяки міцному з'єднанню двох шарів, тому солдатові немає потреби регулярно оновлювати своє спорядження. Килимки бренду служать багато сезонів і витримують експлуатацію у складних польових умовах.

Для сидіння підходять складні сидушки, які складаються з чотирьох блоків загальногом розміром 40.5 – 30.5 сантиметрів. Це компактніша заміна повноцінному каремату для облаштування місця відпочинку під час привалу на обід.

Знижка 5% за промокодом:
MLT5

копіювати

Купон скопійований

Польовий посуд

Солдат не може витримати інтенсивних фізичних навантажень без повноцінного харчування, тому вибору придатного посуду для військових приділяється окрема увага. Польовий посуд повинен бути легким і компактним, щоб займати мінімум місця в спорядженні і не обтяжувати його вагу, і при цьому включати базовий набір для приготування та комфортного прийому їжі:

  • Котелок;
  • Термос або кухоль;
  • Столові прилади.

Туристичний посуд Naturehike – найкращий подарунок для військового, який відповідає необхідним вимогам для застосування у польових умовах. Набори включають кілька предметів для приготування їжі на пальнику або багатті. Вони виготовлені з ударостійкого алюмінію, який рівномірно розподіляє тепло, перешкоджаючи пригоранню страв, і не вимагають спеціального догляду: достатньо сполоснути посуд під проточною водою та витерти насухо.

На додаток до армійського посуду необхідні столові прилади. На відміну від пластикових виделок і ложок, які швидко стають непридатними, краще вибрати міцний аксесуар багаторазового використання - ложку-вилку Naturehike. Вона поєднує три основні прилади: ніж, ложку та вилку, та виготовлена з полегшеного титанового сплаву, який не боїться іржі та не деформується при ударах та падіннях з висоти.

Де купити спорядження Naturehike?

Naturehike-ua.com.ua – офіційний імпортер ультралегкого спорядження компанії Naturehike, який пропонує широкий вибір актуальної продукції за доступними цінами. Наш асортимент включає спальники, каремати, набори посуду та низку інших аксесуарів, які є обов'язковою частиною військової амуніції.

У непростий для нашої країни час ми продовжуємо працювати та надавати допомогу нашим захисникам та захисникам, забезпечуючи високоякісною продукцією, яка забезпечує базовий комфорт українських військовослужбовців у всіх куточках нашої країни. Ми надаємо гарантію на всю продукцію та доставляємо товари по всій території України.

Перемога за нами!

Все буде Україна!

Знижка 5% за промокодом:
MLT5

копіювати

Купон скопійований

Товари новини

Написати коментар