UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ходімо на природу разом з Naturehike! 7 речей, які варто взяти з собою!

Що може бути кращим за відпочинок на природі, де зелені лабіринти та блакитний обрій переплітаються в єдине ціле, захоплюючи подих і даруючи відчуття повної свободи? Але не поспішайте вирушати на пошуки пригод! Перш ніж ви зробите крок в обійми незвіданого, що таїться в кожному куточку дивовижних пейзажів, давайте ретельно підготуємося до майбутньої подорожі, щоб ніякі примхи природи не змогли зіпсувати враження від відпочинку!

Нижче ми підготували список з 7 нових туристичних товарів бренду Naturehike, які варто взяти з собою, якщо хочеться наповнити подорож комфортом та приємними моментами.

Складаний стіл Naturehike NH20JJ020

Якщо дух пригод заніс вас у непроглядну глушину, це не привід відмовляти собі в комфорті. Одного туристичного стола достатньо, щоб облаштувати невеликий обідній куточок на природі та затишне місце для вечірнього сімейного відпочинку після довгого дня. А якщо встановити дві такі моделі поряд одна з одною, вийде повноцінний стіл для великої компанії.

Меблі мають складану конструкцію, яка складається з алюмінієвого каркаса та тканинної стільниці, зшитої з Оксфорд 1680D. Встановлення стола займає менше ніж хвилину: каркас відкривається одним рухом, після чого залишається зафіксувати стільницю на каркасі за допомогою двох пар затискачів.

Попри мініатюрність (розміри становлять 75 х 55 х 52 см), модель може похвалитися стійкістю завдяки чотирьом ніжкам з плоскими накладками та здатністю витримувати навантаження до 25 кг, тому на цьому столі знайдеться місце для всього: і для кухля гарячої кави, і для тарілки щойно приготованого м'яса на багатті.

Приємний бонус — вага всіх складових елементів конструкції, що в сумі не перевищує 0.95 кг. Після використання складаний столик без проблем поміщається у фірмовий чохол з комплекту, щоб супроводжувати вас у подальших подорожах.

Матеріал каркаса алюміній Розмір у встановленому вигляді 75 х 55 х 52 см
Матеріал стільниці тканина Оксфорд 1680D Вага 0.95 кг

Складаний стілець Naturehike CNK23JU0001

Якщо є стіл, до нього потрібна хоча б пара стільців і обов'язково легких та зручних, щоб їх було безпроблемно переносити й не менш комфортно використовувати. Новинка бренду, складаний стілець CNK23JU0001, здатна забезпечити й те, й інше, щоб навіть на природі ви могли почуватися як удома.

Зроблений з міцних матеріалів, цей стілець можна брати як на пікнік, так і в заміську подорож на автомобілі. Основу його складаної конструкції становить сталевий каркас, на якому закріплено сидіння зі щільної тканини Оксфорд. Конструкція витримує навантаження до 140 кг і повторює вигини спини людини, тому в моделі можна зручно розташуватися на відпочинок та дати тілу повністю розслабитися.

Дизайн моделі доповнюють невеликі кишені, куди можна скласти дрібне приладдя, як смартфон, ручний ліхтар тощо, щоб на випадок потреби все було під рукою. Водночас розміри складеного стільця дорівнюють 93 х 25 см, а вага — лише 2.8 кг. Отже, куди б ви не прямували, цю модель можна без проблем брати з собою назустріч пригодам.

Матеріал каркаса сталь Розмір у встановленому вигляді 64 х 62 х 74 см
Матеріал сидіння тканина Оксфорд Розмір складеної конструкції 93 х 25 см
Max навантаження 140 кг Вага 2.8 кг

Набір посуду Naturehike NH21SJ001

Жоден відпочинок на природі не може обійтися без чашечки улюбленого гарячого напою. Але не поспішайте брати з собою пластиковий посуд, оскільки є більш практична та екологічна альтернатива — набір посуду (чашка, ложка та блюдце) з нержавіючої сталі 304.

Це харчовий метал, що є абсолютно безпечним при контакті з питною водою. Він не надає напоям та їжі неприємних присмаків і, крім того, легко очищається, тому навіть якщо у вас немає спеціальних мийних засобів, не біда — достатньо сполоснути посуд під проточною водою, і готово!

Об'єм чашки становить 150 мл при вазі 110 г. Навіть у разі повної заповненості всього об'єму чашка не вислизає з руки завдяки широкій ручці, яка до того ж мінімально нагрівається під впливом жару.

Блюдце розміром 14.2 х 1.3 см можна використовувати кількома способами. На нього можна ставити чашку з комплекту або подавати гарнір. Доповнює комплект чайна ложка завдовжки 11.8 см для розмішування цукру в гарячому напої та для вживання десертів.

Кількість предметів у наборі 3 шт Розміри
  • чашка: 7.5 х 7.1 см
  • блюдце: 14.2 х 1.3 см
  • ложка: 11.8 х 2.4 см
Матеріал сталь 304 Загальна вага 213 г

Набір кемпінгового посуду Naturehike NH15T401-G

Після насиченого дня на відкритому повітрі єдиним джерелом енергії та сил є смачна їжа, яку приготовлено на туристичному пальнику або на багатті. Який би спосіб приготування ви не вибрали, вам не обійтися без похідного посуду, щоб готувати і першу, і другу страви смачно та швидко.

У наборі NH15T401-G є все для цього. Чотири казанки різного об'єму та розміру виготовлені з анодованого алюмінію, який рівномірно нагрівається та не дає харчовим продуктам пригоріти під час варіння та смаження. Пару кришок універсального розміру можна поєднувати з будь-яким з казанків, щоб прискорити процес приготування страв.

Всі ємності доповнені складаними ручками з термостійкими вставками, щоб навіть у разі тривалого впливу жару ручки не нагрівалися й не ковзали в долоні під час утримання. А найцікавіше — комплект посуду підійде навіть для лінивих, оскільки потребує мінімального догляду. Сполоснути, витерти насухо та скласти в мішечок для зберігання — це все, що потрібно, аби продовжити термін служби ємностей.

Кількість ємностей у наборі 4 шт Розміри
  • 14.8 х 11 см
  • 13.8 х 6.5 см
  • 13 х 9.8 см
  • 12.1 х 6.3 см
Матеріал алюміній Загальна вага 465 г

Рушник Naturehike MJ02

Ви плануєте відпочинок на березі водойми чи вирушаєте в піший похід? Тоді не забудьте покласти в рюкзак рушник з мікрофібри, щоб після довгого плавання або зливи швидко привести себе в порядок.

Рушник, який випускає бренд Naturehike, легкий, як пір'їнка (лише 50 г), і поміщається у долоню у складеному положенні (40 х 80 см). У розгорнутому вигляді його розміри сягають 128 х 80 см, що дозволяє повністю обгорнути тіло та сховати плечі й спину від прямих сонячних променів, щоб уникнути сонячного опіку.

Матеріал рушника — мікрофібра, яка складається з поліаміду та поліефірних волокон. Це поєднання утворює тонкий матеріал, що миттєво вбирає в себе вологу та дарує тілу м'якість завдяки рельєфній фактурі.

Крім заміського відпочинку, рушник можна брати з собою у басейн чи на тренування в залі. Задля гігієни та зручності до виробу пришита коротка петелька, щоб рушник можна було повісити на гачок.

Матеріал поліефірне волокно (88%), поліамід (12%) Розмір у розкладеному положенні 128 х 80 см
Вага 50 г Розмір у складеному вигляді 40 х 80 см

Ковдра Naturehike CNH23SD10001

Коли сонце повільно сідає за обрій і в повітрі починає відчуватись прохолода, закутатись у плед, зігріваючи долоні об чашку гарячого чаю, — це, можливо, чи не найкраще завершення дня на природі. А ще корисніше, якщо крім холоду ковдра захищає й від укусів кліщів, як це робить ковдра від Naturehike.

Модель зшита з поліестеру зі спеціальним просоченням, яке відлякує кліщів і демонструє антибактеріальний ефект, зберігаючи здоров'я шкіри. Крім того, завдяки високій повітропроникності, матеріал перешкоджає зайвому потовиділенню та випріванню тіла, що особливо важливо в теплий сезон.

Плед можна використовувати як ковдру, сховавшись від прохолодних протягів під час сидіння в улюбленому туристичному кріслі або лежання на матраці, і як імпровізований спальний мішок — для цього потрібно скласти виріб навпіл по довжині та зв'язати краї матеріалу за допомогою бічних стяжок.

Але головне, що функціональність та зовнішній вигляд ковдри зберігаються після безліч прань (і прати виріб можна навіть у пральній машині).

Матеріал поліестер Розмір у розкладеному положенні 190 х 150 см
Тип наповнювача поліестер Вага 1200 г

Туристична сумка Naturehike NH17S021-L

Перед вами туристичний посуд, плед, рушник, змінний одяг та інше приладдя, але куди це складати? Рішення є, і це сумка-баул об'ємом 100 л, куди поміститься все необхідне спорядження для відпочинку групи з 2-4 осіб.

Фабричний нейлон, з якого виготовлена модель, володіє стійкістю на розрив і перешкоджає намоканню речей усередині, якщо негода застала вас зненацька. Сумка містка й одночасно компактна та легка (360 г), щоб не додавати зайвої ваги до екіпірування, що переноситься.

Навіть з урахуванням виняткових габаритів (78 х 39 х 34 см), виріб є простим у транспортуванні завдяки парі ручок, а чохол на блискавці полегшує зберігання сумки у складеному вигляді, захищаючи матеріал від бруду та появи зачіпок.

Матеріал фабричний нейлон Розмір у розкладеному положенні 78 х 39 х 34 см
Обʼєм 100 л Вага 360 г

З повним асортиментом туристичних новинок бренду ви можете ознайомитись в онлайн-магазині Naturehike Україна.

Товари новини

Написати коментар