UA | RU
Контактна інформація
Київ

Огляд кращих наметів Naturehike

Будь-яка подорож має на увазі комфортний відпочинок незалежно від того, де вирішено зупинитися на нічліг: в обладнаному всім необхідним таборі або на лоні дикої природи. Може здатися, що для даних цілей підходить яка завгодно намет з розряду туристичних, але це не так: вже після першого тест-драйву низькоякісні вироби починають протікати і рватися. Якщо у вас немає бажання викидати гроші на вітер, витрачаючи їх на те, що вже через один-два сезони опиниться в сміттєвому баку, ми рекомендуємо прочитати наш огляд наметів Naturehike — одного з кращих виробників наметів для туризму, які стрімко набирають популярність у всьому світі.

Чим хороша намет Naturehike?

Бренд Naturehike-це по-своєму унікальне явище, оскільки не кожному виробнику вдається знайти оптимальний баланс між якістю продукту і його прийнятною вартістю. Більшість наметів на сучасному ринку відлякує покупців своєю високою ціною, а то, що має низький цінник, приходить в непридатність в одну мить. І в цьому плані намет туристичний Naturehike вигідно виділяється на тлі інших:

  • якісні, всім відомі матеріали в складі, які вже зарекомендували себе з кращого боку при використанні в похідних умовах;
  • покращена водонепроникність і вітрозахист в порівнянні з аналогічними виробами конкурентів;
  • ультралегкий вага конструкції.
В описі багатьох наметів Naturehike зазначено, що вони розраховані на всі чотири сезони. Однак ми рекомендуємо ретельно вибирати виріб перед покупкою, якщо планується використовувати його при екстремально низьких температурах. Це пояснюється тим, що деякі матеріали в складі моделей не володіють достатніми теплозберігаючими властивостями, тому для безпеки відпочинку в умовах холоду необхідно додатково купувати теплі спальники і килимки.

Огляд наметів Naturehike

Всі намети в нашому огляді можуть використовуватися як новачками, так і професійними спортсменами під час подорожей різної складності, оскільки вироби мають просту і одночасно міцну конструкцію, що витримує непрості погодні умови. Моделі відрізняються легкою вагою і розраховані на кількість від одного до чотирьох чоловік в залежності від виробу і очікуваного рівня комфорту.

Намет Naturehike Cloud Up

Серія " Cloud Up» - найбільш продавана лінійка в асортименті Naturehike, яка принесла бренду популярність. У серію входить ряд наметів з ультрамалим вагою і високими експлуатаційними характеристиками, які забезпечують комфорт під час відпочинку на свіжому повітрі. Дані моделі-кращі намети для туризму, якщо мова заходить про ситуацію, коли важлива вага переноситься спорядження.

Намет Naturehike Cloud Up 1

Одномісний намет Naturehike Cloud Up 1 - найпростіший варіант розміщення для мандрівника, який не хоче морочитися з установкою намету зі складною конструкцією. Повна установка моделі займає від двох до п'яти хвилин в залежності від досвіду користувача і спрощується за рахунок системи швидкої фіксації матеріалу до алюмінієвого каркасу.

Cloud Up 1-це намет для походу в теплу пору року з водонепроникністю дна 4000 міліметрів водяного стовпа, яке не вбирає вологу з земної поверхні. Щоб максимально продовжити термін служби моделі, досить струшувати залишилася на поверхні намету вологу після дощу, обробляти її гідроізоляційним покриттям і використовувати входить в набір футпринт, який захищає підлогу від дрібних пошкоджень від каменів, палиць і інших предметів.

У плані портативності і зручності зберігання намет викликає змішані почуття. Вона має компактні розміри в складеному вигляді близько 45x12 сантиметрів і поміщається в невеликий фірмовий чохол, який полегшує транспортування виробу. Однак вага Cloud Up 1 становить 1.52 кілограма — не багато і не мало для одномісного намету. Тому якщо планується довгий і складний похід, то варто придивитися до більш легким варіантів, а ось для піших прогулянок вихідного дня дана модель доведеться якраз до речі.

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Гідність:

  • досить легкий намет для походу на літній сезон;
  • підходить для розміщення однієї людини;
  • швидка і проста установка;
  • міцний алюмінієвий каркас;
  • повна водонепроникність і вітрозахист;
  • доступна ціна.

Недостатки:

  • невелика площа внутрішнього намету, якої не вистачить для зберігання великої кількості спорядження;
  • Середня вентильованість.

Намет Naturehike Cloud Up 2

Дана модель є збільшеною версією Cloud Up 1, яка позиціонується як повноцінний двомісний намет. Однак ширини виробу в 125 сантиметрів навряд чи вистачить для комфортного розміщення двох дорослих осіб, тому ми рекомендуємо використовувати виріб для однієї людини, якій потрібно більше місця для відпочинку (або, як варіант, для одного дорослого і дитини або для людини з собакою).

В іншому намет Cloud Up 2 є ідентичною базової одномісній наметі цієї ж серії з єдиною відмінністю у вологостійкості вироби, яка в даному випадку становить 3000 міліметрів водяного стовпа. Це на 1000 менше Cloud Up 1, однак достатньо для стандартних умов під час заміського відпочинку, включаючи використання під час дощу.

Модель легко встановлюється і має надійну конструкцію, включаючи жердини зі сплаву алюмінію 7001. Вага намету дорівнює 2.02 кілограмам, що виправдовується її збільшився розміром. Якщо вам досить простий намети з одним входом і ви цінуєте підвищений комфорт, то намет Naturehike Cloud Up 2-Це ваш варіант. Однак для повноцінного відпочинку двох осіб одночасно ми рекомендуємо розглянути інші намети бренду з більшою шириною.

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Гідність:

  • компактний намет для літа і теплого весняно-осіннього сезону;
  • швидка установка, що займає не більше 5 хвилин;
  • підходить для комфортного розміщення однієї людини, але може використовуватися і як двомісний намет;
  • збільшена внутрішня площа в порівнянні з моделлю Cloud Up 1;
  • водонепроникний матеріал з вітрозахистом;
  • доступна ціна.

Недостатки:

  • недостатньо місця для зручного відпочинку одночасно двох дорослих осіб;
  • Середня вентильованість.

Намет Naturehike Cloud Up 3

Це найбільша модель в лінійці Cloud Up, яка ідеально підходить для двох осіб і дозволяє додатково розмістити всередині домашнього улюбленця. Намет має тільки один вхід і невеликий тамбур, проте внутрішній простір дозволяє скласти туди невелику частину спорядження, щоб укрити його від негоди. При крайній необхідності в наметі можна розміститися і втрьох, проте в даному випадку доведеться сильно потіснитися.

В силу своєї ваги в 2.52 кілограма намет Naturehike Cloud Up 3 навряд чи підійде для тривалого пішого походу. Це, скоріше, намет для велотуризму, яку можна скласти в рюкзак для зручного транспортування. Модель виготовлена з нейлону 210T з вологостійкістю 4000 міліметрів водяного стовпа, чого цілком достатньо для експлуатації в подорожах, неускладнених поганими погодними умовами.

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Гідність:

  • портативний намет для велотуризму;
  • внутрішньої площі достатньо для розміщення від одного до трьох осіб;
  • висока водонепроникність і вітрозахист;
  • легка установка;
  • доступна ціна.

Недостатки:

  • може бути занадто тісною для одночасного розміщення трьох дорослих осіб;
  • Середня вентильованість;
  • вага може бути занадто важким для пішого туризму.

Намет Naturehike Cycling 1

Намет Naturehike Cycling 1 відноситься до наметів суто для любителів пішого туризму і велосипедистів, про що в тому числі говорить її назва. Вона призначена для розміщення однієї людини з його похідним рюкзаком, однак, якщо залишити речі зовні, то в наметі можуть досить комфортно розміститися і дві людини. Намет швидко встановлюється і легко переміщається в уже встановленому вигляді.

Водонепроникність намету становить близько 3000 міліметрів водяного стовпа — прийнятне значення для вироби, яке планується використовувати в період з весни по осінь. Але для зимового періоду щільності і стійкості конструкції не вистачить, щоб витримувати низькі температури і велику вагу снігового покриву.

Naturehike Cycling 1-це компактний варіант для походу невисокої складності, де досить легкого укриття від сонячних променів, протягів і комах. І, звичайно, не можна не звернути увагу на вартість виробу — це одна з найдоступніших наметів в асортименті бренду.

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Гідність:

  • ультралегкий намет для ночівлі однієї людини;
  • підходить для пішого та велосипедного туризму в теплу пору року;
  • водонепроникний і вітростійкий матеріал;
  • включає в себе тонку сітку від комарів і комах;
  • Середня час установки намету-2 хвилини;
  • відмінна вентильованість внутрішнього простору;
  • мала вага, який становить 1.5 кілограм;
  • доступна ціна.

Недостатки:

  • конструкція не передбачає використання намету з настанням холодів.

Намет Naturehike Hiby

Намет Naturhike Hiby є повноцінним варіантом для розміщення пари або сім'ї з дітьми. Головною перевагою намету є наявність ганку біля входу, куди можна скласти всі речі під час привалу. Під навісом також можна розбити імпровізаційну кухню для приготування їжі в погану погоду, проте в цьому випадку потрібно обов'язково дотримуватися правил безпеки.

Готувати на ганку біля намету можна тільки з використанням невеликого пальника, яка надійно стоїть на поверхні. Під час використання пальника ганок має бути відкрито з двох сторін для поліпшеної вентиляції. Заборонено залишати включену пальник без нагляду!

Намет Naturehike hiby 3 виготовлена з силікону з нейлоновим покриттям і поліестеру 210T і має середню ступінь стійкості до вологи близько 3000 міліметрів водяного стовпа. Особливість моделі-відразу два вентиляційних вікна з двох сторін стелі, що значно підвищує рівень комфорту під час відпочинку всередині.

Однак у намету є кілька недоліків. По-перше, вона занадто важка для пішого туризму і підходить тільки для подорожі на велосипеді, мотоциклі або автомобілі. По-друге, в набір з наметом входять фірмові Відтяжки чорного кольору, які погано видно в темряві і можуть стати причиною падіння, якщо Користувач спіткнеться об них в темний час доби.

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Гідність:

  • об'ємна намет для туризму на велосипеді або автомобілі;
  • підходить для одночасного розміщення невеликої групи з трьох-чотирьох осіб;
  • наявність невеликого ганку;
  • водонепроникна верхня частина та підлога;
  • відмінна вентильованість завдяки кільком вікнам;
  • захист від ультрафіолетових променів.

Недостатки:

  • занадто велика вага для пішого туризму;
  • Відтяжки чорного кольору в комплекті, які погано видно в темряві.

Намет Naturehike Mongar 2

Це одна з кращих моделей наметів Naturehike для двох осіб, які вирішили відправитися разом в подорож на велосипеді. Це пояснюється більш зручною конструкцією вироби з основою у вигляді алюмінієвого каркаса. Модель стане знахідкою для людей вище середнього зросту, оскільки форма намету дозволяє комфортно розташуватися всередині високим людям.

Не можна не відзначити, що намет Naturehike Mongar 2 є однією з найдорожчих виробів в даному вазі (близько 2.2 кілограм). Однак вартість виправдовується продуманою конструкцією, яка витримує вплив дощу, вітру і сонця, завдяки щільному нейлону з водонепроникним покриттям 4000 міліметрів водяного стовпа і захисту від ультрафіолетових променів. Крім того намет має два окремих входи з тамбурами, що не тільки полегшує вихід користувачів з намету, не заважаючи один одному, але також дозволяє зберігати більше переносяться речей всередині.

Єдиний істотний недолік намети-її непристосованість до використання в зимовий період, оскільки міцності каркаса недостатньо, щоб витримати вагу снігового покриву. В іншому це хороший вибір як для пішого туризму, так і для велотуризму або подорожі на автомобілі.

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Гідність:

  • просторий намет для велотуризму;
  • міцний каркас з алюмінію;
  • дозволяє комфортно розташуватися всередині в тому числі людям з високим зростом;
  • внутрішній намет зшитий з водонепроникний нейлону;
  • підходить для розміщення двох осіб;
  • є два виходи і два тамбура, де можна скласти речі;
  • досить легка вага конструкції, який дозволяє використовувати виріб як намет для нетривалого трекінгу або велотуризму;
  • у наметі передбачені кілька вентиляційних вікон.

Недостатки:

  • вага не підходить для тривалих піших походів;
  • алюмінієвий каркас не передбачає використання намету в сніжну погоду.

Намет Naturehike Star River 2

Намет Naturehike Star River 2 - рідкісний тип наметів, який дійсно можна використовувати в зимовий період, не переживаючи про безпеку і своє здоров'я. Для цього у виробу є все необхідне: міцний алюмінієвий каркас, намет з нейлону з силіконовим покриттям, водонепроникна підлога, а також Снігова спідниця, яка дозволяє зберегти комфортне тепло всередині виробу в зимовий період.

Модель призначена для відпочинку одного-двох чоловік і володіє великим внутрішнім простором, де можна розмістити все спорядження без шкоди для комфортного відпочинку. Аналогічно Mongar 2, намет Naturehike Star River 2 має два виходи і два тамбура, де можна розташувати частину речей, щоб звільнити основний простір для відпочинку.

Однак модель має одне істотне» але", якщо планується використовувати її в літній сезон: намет не може похвалитися хорошою вентильованістю, що в літню спеку може виявитися проблемою. Один з варіантів-відпочивати всередині з двома відкритими входами, щоб не перешкоджати вільній циркуляції повітря.

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Гідність:

  • легкий намет для зими, а також весняно-осіннього періоду;
  • підходить для відпочинку двох осіб;
  • виготовлена з водонепроникного нейлону;
  • в основі зносостійкий алюмінієвий каркас;
  • має снігову спідницю для збереження тепла всередині намету при використанні в зимовий період;
  • два входи і два тамбура для зберігання речей.

Недостатки:

  • недостатня вентильованість внутрішнього простору під час відпочинку в літній період.

Намет Naturehike Opalus 3

Один з найбільших наметів у нашому огляді — намет Naturehike Opalus 3 відразу привертає до себе увагу величезним тамбуром. Сюди можна поставити всю екіпіровку або відразу кілька велосипедів, тому серед усього асортименту бренду дана модель є однією з кращих для любителів велотуризму. Модель має досить значні габарити: 420х210х120 сантиметрів і підходить для розміщення всередині двох-трьох (при необхідності чотирьох) осіб без шкоди для комфорту.

Намет виготовлений з водонепроникного поліестеру з тонкою сіткою, яка перешкоджає попаданню комах всередину. При цьому внутрішній намет додатково захищена від подряпин і проколів, дозволяючи розташуватися всередині в тому числі і з твариною, не переживаючи, що воно може проколоти підлогу кігтями. Каркас з алюмінію 7001 стійко витримує пориви вітру і вага снігу, виправдовуючи своє призначення як намет на всі чотири сезони.

Naturehike Opalus 3 випускається в декількох варіантах: з водонепроникністю 3000 і 4000 міліметрів водяного стовпа. Моделі також відрізняються кількістю входів: один і два відповідно. Однак обидві намети мають кілька конструктивних особливостей. По-перше, вони вимагають регулярного нанесення гідроізоляційного покриття для поновлення водовідштовхувальних властивостей. По-друге, відкритий тамбур дозволяє безперешкодно проникати волозі всередину.

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Гідність:

  • кілька варіантів намету на вибір різного розміру;
  • підходить для цілорічного використання двома-чотирма мандрівниками;
  • великий тамбур, куди можна скласти речі і поставити велосипеди;
  • водонепроникний матеріал;
  • легкий внутрішній намет із захистом від проколів і подряпин;
  • міцний алюмінієвий каркас.

Недостатки:

  • занадто велика вага для пішого туризму;
  • невисока вентилируемость намети при закритому тамбурі, оскільки в конструкції передбачено тільки одне вікно.

Підбити підсумок

За співвідношенням ціни і якості намет туристичний Naturehike — один з найбільш оптимальних варіантів для мандрівників, які вважають за краще піший або велосипедний туризм, а також тривалі подорожі на автомобілі з ночівлею на свіжому повітрі. В асортименті бренду є маса варіантів різних розмірів і особливостей конструкцій, які дозволяють використовувати моделі в різний сезон:

  • одномісна намет Naturehike Cloud Up 1 для пішого туризму в літній період;
  • двомісний намет Naturehike Mongar 2 для велосипедистів;
  • чотиримісний намет Naturehike Opalus 3 для великої компанії на велосипедах або автомобілі.

Для наочного порівняння наводимо порівняльну таблицю ключових характеристик наметів з нашого огляду.

Модель

Хмара Вгору 1

Хмара Вгору 2

Хмара Вгору 3

Їзда на велосипеді 1

Хиби

Монгар 2

Зоряна річка 2

Опал 3

Місткість

одномісний

двомісний

тримісний

одномісний

одномісний

двомісний

двомісний

тримісний

Каркас

7001 алюміній

7001 алюміній

7001 алюміній

7001 алюміній

7001 алюміній

7001 алюміній

7001 алюміній

7001 алюміній

Внутрішній намет

нейлон 20D

поліестер 210T

поліестер 210T

поліестер 210T

поліестер 210T

нейлон 20D

поліестер 210T

поліестер 210T

Стать

нейлон 150D

нейлон 150D

нейлон 150D

нейлон 150D

нейлон 20D

нейлон 20D

нейлон 150D

нейлон 150D

Зовнішній тент

нейлон 20D

нейлон 210T

нейлон 210T

нейлон 210T

нейлон 40D

нейлон 20D

нейлон 210T

нейлон 210T

Довжина

295 см

270 см

300 см

205 см

335 см

210 см

215 см

419 см

Ширина

110 см

125 см

180 см

156 см

200 см

255 см

255 см

190 см

Висота

100 см

100 см

110 см

110 см

135 см

100 см

110 см

110 см

Вага

1.52 кг

2.02 кг

2.52 кг

1.5 кг

4.7 кг

2.2 кг

2.35 кг

2.9 кг

Знижка 5% за промокодом:
PLT5

копіювати

Купон скопійований

Однак потрібно мати на увазі, що, незважаючи на високу якість каркаса і матеріалів, намет Naturehike не відноситься до професійного спорядження для експедицій підвищеної складності, тому потрібно вибирати виріб з розумом, особливо якщо планується використовувати його в тому числі в зимовий період.

Товари новини

Написати коментар