UA | RU
Контактна інформація
Київ

Naturehike на весну: 4 новинки для комфортного відпочинку

Весна вже наступає на пʼяти, а ви досі не оновили своє туристичне спорядження? Тоді саме час брати ситуацію під контроль!

Поки природа тільки прокидається від зимового сну і весняні промені сонця ще не встигли прогріти землю, давайте зробимо так, щоб ваше екіпірування було готове до нових пригод завчасно! Тим більше що бренд Naturehike приготував щось особливе на сезон 2024 року.

У нашому огляді ми зібрали найцікавіші новинки, які буквально кричать: «Візьми мене з собою в подорож!». Від надлегкого намету до складаних меблів — ми маємо все, щоб у наступному поході ви почували себе як риба у воді.

Намет Naturehike CNK2300ZP024

Це нове поповнення асортименту трисезонних наметів Naturehike, яке випускається у двох варіантах щодо місткості: двомісний та тримісний.

Відмінності у місткості логічно впливають на розміри моделей (210 x 270 x 115 см в одномісного намету проти 220 x 290 x 125 см у тримісного аналога). Але що стосується ваги, то різниця практично невідчутна (3 кг проти 3.1 кг). Тому якщо у вас немає цілі мінімізувати кінцеву вагу спорядження, і вам хочеться підвищити рівень комфорту свого відпочинку, то можна сміливо брати тримісний варіант.

Каркас моделі виготовлений з алюмінію 7001, який найчастіше використовується брендом у виробництві каркасів для наметів. Це пояснюється трьома характеристиками металу:

  • несприйнятливість до іржавіння;
  • висока гнучкість;
  • низька вага.

У сукупності це продовжує термін служби конструкції, яка не боїться ані впливу вологи, ані сильних поривів вітру.

Окремо варто відзначити, що намет CNK2300ZP024 належить до двошарового типу. Він складається з внутрішнього сітчастого намету та зовнішнього тенту, який можна і не встановлювати, наприклад, для комфортного сну спекотною літньою ніччю. Зовнішній тент зшитий з поліестеру 210Т, який захищає відпочивальника від сонячних променів (SPF 50) і відштовхує краплі води (водонепроникність 2000 мм вод. ст.), що в поєднанні з водовідштовхувальними бортиками у внутрішньому наметі виключає ймовірність намокання користувача та його спорядження у разі непередбачуваних опадів.

Місткість
  • двомісна
  • тримісна
Розміри у встановленому вигляді
  • 210 x 270 x 115 см
  • 220 x 290 x 125 см
Матеріали тенту та внутрішнього намету поліестер 210Т, Оксфорд 150D Розміри складеної конструкції
  • 46 x 16 x 16 см
  • 52 x 16 x 16 см
Матеріал каркаса алюміній 7001 Вага
  • 3 кг
  • 3.1 кг

Крісло-качалка Naturehike NH21JJ004

Тільки уявіть, як було б чудово прокинутися вранці в наметі, заварити ароматну каву та насолодитися дивовижними природними краєвидами, хитаючись у м'якому кріслі. Це не сцена з фільму про мандрівки. Достатньо додати до свого списку спорядження крісло-гойдалку Naturehike NH21JJ004, щоб втілити мрію в реальність.

Конструкція крісла складається зі складаного алюмінієвого каркаса та сидіння з тканини Оксфорд P600D86, що відрізняється стійкістю до стирання та появи розривів. У кріслі можна вільно гойдатися, відхиляючись на 160°, — конструкція витримає будь-які навантаження, поки ви будете насолоджуватися відпочинком.

У встановленому положенні розміри моделі сягають 73 х 63 х 107 см, але у складеному вигляді вона вільно поміщається у фірмовий чохол для зберігання (58 х 18 х 20 см), який є в комплекті. І не дивіться на повні габарити меблів. Крісло важить лише 2.5 кг, тому не завдасть жодних проблем під час транспортування.

Матеріал сидіння Оксфорд P600D86 Розміри у встановленому вигляді 73 х 63 х 107 см
Матеріал каркаса авіаційний алюміній Розміри складеної конструкції 58 х 18 х 20 см
Чохол для зберігання є Вага 2.5 кг

Крісло Naturehike CNK2300JJ012

Доповнить місце для відпочинку ще одне крісло, CNK2300JJ012, в якому можна позасмагати під теплими променями сонця або подрімати в тіні після смачного обіду.

Модель розкривається, як шезлонг: алюмінієвий каркас розсувається одним рухом і встановлюється на рівній поверхні, упираючись у землю трьома парами ніжок з нековзними накладками. Повні розміри конструкції складають 122 х 60 х 88 см, тому в ній може розміститися і дитина, і дорослий.

Відмінна характеристика цього крісла — розбірний корпус. Передню частину сидіння можна від'єднати від основної конструкції та використовувати окремо як мініатюрний стіл, розташувавши на ньому фрукти, смартфон та інші дрібні речі. Для цих цілей також передбачені бічні кишені в самому кріслі, що дозволяють тримати під рукою все необхідне.

Мабуть, єдиний недолік моделі — її вага, що дорівнює 5.6 кг. Але з іншого боку, цей аспект нівелюється конструкцією 2 в 1, яка позбавляє необхідності придбання кемпінгового столика.

Матеріал сидіння Оксфорд 600D Розміри у встановленому вигляді 122 х 60 х 88 см
Матеріал каркаса алюміній Розміри складеної конструкції 26 х 18 х 88 см
Чохол для зберігання є Вага 5.6 кг

Візочок Naturehike CNH22JU012

Ви приїхали на автомобілі в улюблене містечко на природі, проте яким чином швидко та зручно вивантажити речі з багажника? Звичайно, можна всією компанією по черзі переносити кожен елемент спорядження, але навіщо ускладнювати собі життя та забирати дорогоцінний час, який можна витратити з більшою користю та задоволенням?

Візочок Naturehike миттєво розвʼяже проблему. Він досить компактний в складеному положенні (46 х 19 х 68.5 см), а в розкладеному вигляді його місткість досягає 72 л, допомагаючи в перевезенні всього спорядження вагою до 80 кг — від кемпінгового намету та спальників до складаних меблів та приладдя для польової кухні.

Каркас виготовлений з нержавіючої сталі, включно з виносною ручкою з регульованим кутом нахилу, та доповнений чотирма коліщатками. Матеріал контейнера — поліестер, який фіксується на каркасі за допомогою липучок Velcro. Все досить просто: розклали каркас, зафіксували на ньому матеріал, і готово!

Крім того, візочок можна використовувати як імпровізований ящик для зберігання змінного одягу та інших речей усередині намету, щоб звільнити більше місця для відпочинку.

Місткість 72 л Розміри у встановленому вигляді 72 х 45 х 91 см
Матеріал контейнера 100% поліестер Розміри складеної конструкції 46 х 19 х 68.5 см
Матеріал каркаса нержавіюча сталь Вага 6 кг

Ще більше новинок Naturehike представлено на віртуальних полицях онлайн-магазину Naturehike Україна, офіційного дистриб'ютора туристичних товарів бренду.

Товари новини

Написати коментар