UA | RU
Контактна інформація
Київ

Команда Naturehike Україна на виставці «Волонтер-Экспо»

З 10 по 12 жовтня у Київському МВЦ, найбільшому виставковому центрі України, відбулася довгоочікувана виставка «Волонтер-Експо», присвячена волонтерській діяльності. Ця подія стала найграндіознішою з моменту повномасштабного вторгнення російських військ на територію нашої країни 24 лютого і зібрала в одному місці низку українських та зарубіжних виробників, які випускають спеціалізовані товари тактичного типу за власними технологіями.

Компанія Naturehike займається виробництвом туристичного спорядження – від наметів до дрібного похідного посуду. Однак у важкій ситуації, що склалася в Україні, продукція бренду знайшла інше застосування, задовольняючи основні потреби українських військових у якісних та надійних аксесуарах для забезпечення базового комфорту в польових таборах. Наші спальники, каремати, газові пальники та інші товари служать солдатам надійними помічниками в облаштуванні місця для відпочинку та приготування гарячої їжі – ключових факторів, які впливають на моральний та фізичний стан наших захисників.

Участь команди Naturehike Україна у виставці «Волонтер-Експо» стала ще одним вкладом у допомогу ЗСУ, українській теробороні та іншим представникам силових відомств. На нашому стенді можна було ближче ознайомитися з усіма категоріями товарів, здатних принести користь військовому, який знаходиться далеко від благ цивілізації:

  • Спальники двох типів: з наповнювачем із синтепону та пуху. Обидва варіанти отримали позитивні відгуки у відвідувачів виставки, особливо у військових. Вони відзначили високу якість виробів, здатних захистити солдата від впливу низьких температур та холодного вітру, з чим регулярно доводиться стикатися людині у польових умовах.
  • Килимки для організації місця відпочинку. Вони виготовлені із зносостійкої поліолефінової піни і підкладаються під спальний мішок для підвищення комфорту під час сну або використовуються як килимок для сидіння під час обіду. Деякі моделі доповнені алюмінієвою плівкою у якості нижнього шару: вона перешкоджає впливу на людський організм холоду та вологи, що піднімаються з поверхні землі.
  • Газові пальники – ключовий предмет у військовому спорядженні, що дозволяє приготувати гарячу страву у складних умовах, близьких до екстремальних. Це компактний пристрій, який кріпиться до газового балона і генерує стабільне полум'я для швидкого розігріву напівфабрикатів та приготування з нуля повноцінних страв.
  • Похідний посуд, який полегшує приготування їжі у польових умовах. Посуд виготовляється з полегшеного алюмінієвого сплаву, оснащений складаними ручками з покриттям із жароміцного матеріалу і сумісний із класичними пальниками. Деякі котли передбачають приготування їжі на вогнищі – для цього до комплекту входить тринога для підвішування ємності над вогнем.
  • Термоси з подвійними стінками виготовлені з нержавіючої сталі, яка зберігає тепло рідини протягом доби незважаючи на те, яка температура повітря зовні. Моделі мають різні розміри в залежності від кількості людей, які користуватимуться термосом. Один такий виріб здатний забезпечити гарячим напоєм кількох людей та подарувати цілюще тепло, яке особливо важливо при знаходженні в польових умовах.

Команда Naturehike Україна дякує організаторам «Волонтер-Експо» за можливість взяти участь у заході! За три виставкові дні ми отримали багато позитивних відгуків від українських військових, які знайшли продукцію Naturehike корисною для своїх потреб. Перші замовлення вже комплектуються нашою компанією для відправлення до різних підрозділів, які беруть безпосередню участь в обороні та захисті нашої держави. Ми також були раді знову побачити знайомі обличчя наших постійних клієнтів та познайомитися з новими покупцями!

Спеціально для наших читачів ми приготували приємний бонус. Купуючи будь-який товар у нашому онлайн-магазині, використайте промокод VOLONTEER і отримайте знижку -10%!

Naturehike Україна надалі підтримуватиме наших військових. Попереду ще багато планів, і ми сподіваємося, що вже наступного разу зустрінемося з Вами у мирній Україні!

Віримо у ЗСУ! До нової зустрічі!

Написати коментар