UA | RU
Контактна інформація
Київ

Гріємось і не мокнемо разом із Naturehike

Осінь – це не лише пора барвистих пейзажів, але також час перших заморозків та тривалих дощів, які вимагають від мандрівника особливої підготовки під час запланованого відпочинку. Деякі мандрівники навмисне відмовляються від тривалої подорожі на свіжому повітрі в демісезон, остерігаючись мінливої погоди. Однак зовнішні фактори не зможуть затьмарити похід чи відпочинок на природі у вихідний день, якщо правильно вибрати екіпірування.

Нарівні з такими предметами, як намет, спальник та комплект змінного одягу, які складають основу будь-якого похідного спорядження, не менш важливими аксесуарами для активного відпочинку в осінній період є комплект туристичного посуду та дощовик. Перший допомагає поповнити сили і зігріти організм у саму вогку погоду, а другий – захищає тіло і спорядження від вологи і холодних протягів.

Як вибрати дощовик та посуд для походу від бренду Naturehike – розберемося у нашому огляді.

Зміст

  1. Чим відрізняється туристичний посуд від домашнього?
  2. Який посуд брати у похід?
    1. Набір Naturehike NH18T018-G
    2. Казан Naturehike NH17D021-G
    3. Чайник Naturehike NH17C020-H
  3. Які бувають дощовики?
  4. Дощовик Naturehike – який вибрати?
    1. Плащ дощовик Naturehike NH15A001-C
    2. Плащ дощовик Naturehike NH21FS036
    3. Пончо дощовик Naturehike NH17D002-M
  5. Де замовити продукцію Naturehike?

Чим відрізняється туристичний посуд Naturehike від домашнього?

Якщо в планах подорож на автомобілі з періодичними зупинками для відпочинку та приготування їжі, то тип посуду не є критичним фактором, оскільки в багажнику транспортного засобу можна помістити всі необхідні речі і навіть більше. У таких випадках багато хто бере з собою портативну газову плиту і домашній посуд, включаючи каструлю і сковороду. Однак у пішій подорожі такої можливості немає, тому досвідчені туристи роблять вибір на користь спеціалізованого посуду для відпочинку Naturehike, який має низку відмінностей.

  1. Легка вага. Легкість спорядження має критичне значення, оскільки вона безпосередньо впливає на комфорт відпочиваючого та його самопочуття. Хребет і м'язи спини чутливі до кожного грама рюкзака, і у разі його переваги результатом стають болі в спині. Тому бренд Naturehike виробляє посуд із полегшеного сплаву алюмінію, який має в кілька разів меншу вагу в порівнянні з кухонним приладдям із нержавіючої сталі або чавуну з таким самим об'ємом.
  2. Компактність. Щоб посуд поміщався в один рюкзак, залишаючи достатньо місця для інших речей першої необхідності, всі елементи набору складаються один в одний за принципом матрьошки. Якщо казан оснащений ручками, вони також складаються для економії внутрішнього простору сумки.
  3. Невимогливість у догляді. У похідних умовах немає можливості носити спеціалізовані миючі засоби для догляду за посудом, тому алюмінієві котли – це єдиний прийнятний варіант для подорожі, який швидко миється під проточною водою. Ще однією перевагою алюмінію є його несприйнятливість до іржі – незалежно від частоти контакту з агресивними середовищами посуд зберігає зовнішній вигляд та властивості протягом багатьох сезонів інтенсивної експлуатації.

Який посуд брати у похід?

Вибір набору посуду залежить від трьох основних факторів:

  • Кількість мандрівників, на яку готуватиметься їжа. Чим більше людей у групі, тим більшим має бути об’єм котлів.
  • Меню. В одному котлі можна по черзі приготувати суп, а потім закип'ятити воду для заварювання гарячого напою. Однак на випадок приготування повноцінного раціону з кількох страв потрібні котли різного об’єму.
  • Матеріал. Від матеріалу посуду залежить спосіб приготування їжі. Для використання разом із пальником підходять найлегші моделі з алюмінієвого сплаву, а для приготування на багатті краще вибрати варіант із міцного алюмінію з антипригарним покриттям – такий котел гарантовано не деформується при тривалому впливі жару та вбереже продукти харчування від пригорання.

Компанія Naturehike випускає безліч варіацій посуду, куди входять як окремі предмети, так і повноцінні набори для кулінарних експериментів на свіжому повітрі. Більшість моделей виготовлені з алюмінію, але відрізняються об'ємом та конструктивними особливостями.

Набір Naturehike NH18T018-G

Якщо не хочеться морочитися над підбором кожного елемента посуду окремо, то набір – ідеальний варіант, який поєднує необхідні предмети для приготування їжі. Комплект включає чотири казани різного об'єму для одночасного приготування першої, другої страви та гарніру на групу з 2-3 осіб. Всі ємності оснащені горизонтальними ручками для зручного зняття посуду з пальника, а найбільша каструля доповнена дужкою для підвішування над вогнем за допомогою стійки.

Крім казанів у комплект включені три миски, супова ложка, дерев'яна лопатка і губка для миття. Елементи складаються один в одний до розмірів 145 х 145 х 180 мм і поміщаються в сітчастий чохол для зручного транспортування.

Знижка 5% за промокодом:
H5

копіювати

Купон скопійований

Казан Naturehike NH17D021-G

Для приготування першої страви на велику компанію не обійтися без казана підвищеного об'єму. Дана модель призначена для приготування як на пальнику, так і на багатті, а об'єму 4 л вистачає на приготування шести порцій.

Казан підвішується до стійки за металеву дужку висотою 15.5 см. Матеріал посуду – жароміцний алюмінієвий сплав, який не надає їжі потойбічних запахів, присмаків і не змінює форму при тривалому приготуванні на відкритому вогні. У комплект входить алюмінієва кришка з ручкою з теплоізоляційного матеріалу, тому розпечений казанок можна відкривати в процесі приготування їжі без ризику обпектися.

Знижка 5% за промокодом:
H5

копіювати

Купон скопійований

Чайник Naturehike NH17C020-H

Зазвичай мандрівники використовують звичайний алюмінієвий казан як альтернативу чайнику – це дозволяє знизити вагу спорядження та заощадити місце у рюкзаку під інші речі. Але якщо цей аспект не є критичним (наприклад, у разі пікніка або одноденного походу), то спорядження можна доповнити чайником Naturehike об'ємом 1.6 л, якого достатньо на 5-6 чашок.

Чайник виготовлений із алюмінію і передбачає використання разом із пальником або на багатті – на цей випадок посуд має широку ручку для підвішування. Модель може похвалитися скромною вагою 220 г із урахуванням мініатюрної кришки. Виріб складається в окремий мішок, що захищає зовнішню поверхню від подряпин.

Які бувають дощовики?

Гаряча їжа дарує життєдайне тепло у похмуру погоду, але зберегти його можна лише за допомогою дощовика, що виступає непереборним бар'єром для вологи та протягів.

Розрізняють три основні типи дощовиків залежно від крою:

  • Плащ дощовик. Універсальний аксесуар, який має компактні розміри у складеному вигляді і доступну ціну. Модель може виготовлятися з клейонки або синтетичних тканин. Перший варіант підходить для носіння в межах міста, а другий – для заміського відпочинку. Головна особливість виробу – вільний крій, який дозволяє захистити від дощу мандрівника та його спорядження.
  • Куртка дощовик. Це практичний аксесуар, який зовні нагадує ветровку. Він може мати високий комір та застібку-блискавку, а залежно від сезону – ще й утеплювач для збереження природного тепла.
  • Пончо тент. Це найфункціональніший варіант, який можна носити як звичайний дощовик, використовувати як тент для укриття від дощу або застосовувати як футпринт – додаткову підлогу, щоб не дати холоду та волозі проникнути з поверхні землі всередину намету.

В окрему категорію можна віднести туристичні накидки на рюкзак, які надягають поверх сумки та затягуються за допомогою гумки.

Дощовик Naturehike - який вибрати?

Немає універсального дощовика для будь-яких умов, тому перед покупкою потрібно визначитися з умовами експлуатації майбутнього придбання:

  • Поліетиленовий плащ-дощовик призначений для носіння в міських умовах і на пікніку. Він має мінімальну вагу та поміщається у невелику сумку.
  • У похід потрібно брати пончо або плащ дощовик, пошитий із зносостійких синтетичних волокон. Такий матеріал не рветься у разі чіпляння за гілки і має достатню щільність, щоб не тільки відштовхувати краплі води, а й забезпечувати захист від пронизливого вітру.

Асортимент Naturehike включає кілька видів дощовиків для різних умов використання.

Знижка 5% за промокодом:
H5

копіювати

Купон скопійований

Плащ-дощовик Naturehike NH15A001-C

Простий варіант дощовика із поліетилену, який складається до розміру долоні. Модель розміром 123 х 66 см підходить для людини середнього зросту і застібається за допомогою чотирьох кнопок, дозволяючи швидко надіти аксесуар, якщо негода застала зненацька.

Дощовик не передбачає можливості носіння поверх рюкзака, але натомість має компактні габарити і вагу всього 80 г, що дозволяє носити аксесуар у кишені одягу або рюкзака.

Знижка 5% за промокодом:
H5

копіювати

Купон скопійований

Плащ-дощовик Naturehike NH21FS036

Це туристичний варіант дощовика, який пошитий із щільного поліефірного волокна. На відміну від низькоякісної синтетики, цей матеріал має достатню повітропроникність, щоб не створювати «парниковий ефект» під плащем, зберігаючи головну якість – водонепроникність, що становить близько 1000 мм і захищає користувача під дощем.

Модель має високу горловину з трьома кнопками і доповнена світловідбивними вставками на рукавах. Ширина аксесуара дорівнює 160 см, тому його можна надягати поверх рюкзака для захисту спорядження від вологи. У складеному вигляді розміри дощовика становлять 28 х 24 см, а довга петля призначена для кріплення моделі до пояса або лямки рюкзака.

Знижка 5% за промокодом:
H5

копіювати

Купон скопійований

Пончо-дощовик

Naturehike NH17D002-M

Виріб 3 в 1 є дощовиком яскраво-зеленого відтінку, що робить користувача видимим на великих відстанях. У якості основного матеріалу використаний поліестер із поліуретановим покриттям водонепроникністю 3000 мм, що гарантує повний захист від вологи за будь-яких погодних умов.

Рукава на двох парах липучок дозволяє змінювати ширину накидки в залежності від індивідуальних потреб. Максимальна ширина складає 230 см при довжині 140 см. При необхідності аксесуар можна використовувати як килимок або імпровізоване укриття від дощу для 1-2 осіб – для цього по краях дощовика розташовані люверси.

Знижка 5% за промокодом:
H5

копіювати

Купон скопійований

Де замовити продукцію Naturehike?

Купити туристичний посуд та дощовик можна в інтернет-магазині Naturehike Україна – офіційного імпортера туристичних аксесуарів від провідного виробника надлегкого спорядження для активних людей.

Подбайте про своє екіпірування заздалегідь, щоб непередбачувана погода не затьмарювала плани, і наступний відпочинок на природі приносив лише приємні емоції!

Товари новини

Написати коментар