UA | RU
Контактна інформація
Київ

5 новинок Naturehike 2023 року

Якість спорядження має вирішальне значення для відпочинку на природі. Деякі мандрівники вважають за краще обмежуватися лише базовими аксесуарами, інші — беруть у дорогу максимум можливого, щоб оточити себе комфортом. Однак у будь-якому випадку ефективність та довговічність екіпірування відіграє першорядну роль, адже ніхто не хоче, щоб намет чи пальник зламалися у непередбачений момент, залишивши туриста без елементарних зручностей далеко від цивілізації.

Незалежно від типу відпочинку Вам знадобиться список необхідних предметів, до якого входить намет, спальний мішок, килимок, пальник і місткий рюкзак, куди можна скласти все спорядження. Щоб переконатися, що Ви підготувалися до нового сезону на всі 100%, ми пропонуємо ознайомитися з п'ятьма новинками бренду Naturehike, включаючи надувний килимок Naturehike для здорового сну та компактний пальник для кулінарних експериментів на свіжому повітрі.

Намет Naturehike Star-River 2

Naturehike Star River 2 NH17T012-T — новий двомісний намет, який підходить для використання в будь-який сезон завдяки наявності «снігової спідниці». Даний елемент дозволяє рівномірно розподілити снігове навантаження по всій конструкції та обмежити приплив холодного повітря всередину. У моделі передбачено два входи, що особливо актуально у спекотну пору року, коли від рівня вентильованості внутрішнього простору залежить якість відпочинку та сну. Виробник також оснастив конструкцію одним вікном, яке закривається вставкою на липучці, що дозволяє забути про проблему випадання конденсату на стінках внутрішнього намету.

Цей двомісний намет Naturehike складається з трьох основних елементів: алюмінієвого каркаса, внутрішнього намету і зовнішнього тенту, який одягається зверху. Внутрішній намет виготовлений з нейлонової сітки 20D і може використовуватися окремо влітку, коли в планах ночівля під відкритим небом і хочеться захистити себе від нічних комах. Зовнішня частина являє собою нейлон 20D з тонким покриттям, що забезпечує водонепроникність матеріалу відповідно до значення 4000 мм водяного стовпа.

Важлива перевага Star-River 2 — наявність футпринта (додаткової підлоги). Він розміщується на землі під наметом, запобігаючи появі мікророзривів на основній підлозі та попаданню у внутрішній простір крапель води, що стікають по зовнішньому намету.

Розміри моделі у встановленому вигляді становлять 110 х 135 х 215 сантиметрів, тому вона з однаковим успіхом може використовуватися як двомісний або одномісний намет Naturehike, якщо Ви віддаєте перевагу підвищеному рівню комфорту. Вільний простір підходить для зберігання туристичного спорядження, щоб захистити його від опадів.

Спальний мішок Naturehike L250

Свіже поповнення асортименту, спальник Naturehike L250 NH21MSD07 — це універсальна модель на демісезон, яка ефективно захищає відпочиваючого від негативного впливу вологи та пронизливого вітру.

В якості наповнювача використовується шовкова бавовна, яка складається з тонких шовкових ниток однорідної структури, що запобігає скочуванню матеріалу. Даний вид бавовни відрізняється стійкістю до розвитку шкідливих бактерій і комах, а також утримує всередині спальника тепло, що виробляється людським тілом, дозволяючи зігрітися в морозну весняну або осінню ніч. Модель призначена для використання в холодну погоду, коли температура повітря коливається в межах від +3℃ до +9℃. В крайньому випадку допускається застосування виробу при нижчій температурі до -10℃, але для цього доведеться додатково утеплитися: з цією метою на допомогу туристу прийде щільний килимок та зимовий одяг.

Зовнішня частина Naturehike L250 пошита із фабричного епонжу японського виробництва. Завдяки щільному переплетенню волокон вода не просочується крізь матеріал, а накопичується на поверхні у вигляді крапель, після чого стікає по виробу. Таким чином досягається 100% водонепроникність спальника.

Приємний бонус моделі — можливість купити спальний мішок із блискавкою з правого чи з лівого боку. Така конфігурація дозволяє об'єднати два вироби для збільшення простору для сну.

Килимок Naturehike NH18Q010-D

Без зручного туристичного килимка сон на твердій землі може перетворитися на справжнє випробування, тому досвідчені мандрівники обов'язково беруть із собою складаний каремат на додаток до спального мішка. Однак новинка NH18Q010-D здатна змусити Вас кардинально переглянути своє уявлення про комфортний відпочинок завдяки зручній конструкції з парою подушок.

Самонадувний килимок Naturehike поєднує в собі два матеріали: тканину Оксфорд щільністю 210D і спонж з рельєфною поверхнею. Вони утворюють зносостійке покриття розміром 185 х 130 сантиметрів і товщиною 2.5 сантиметрів, що запобігає впливу на організм відпочиваючого вологи і холоду, що піднімаються з землі. Поверхня у вигляді сот виконує допоміжні функції: вона рівномірно розсіює тепло, що виробляється тілом, і сприяє ефективній повітропроникності, перешкоджаючи виприванню шкіри.

У моделі передбачена пара подушок, які надуваються при обертанні бокового клапана. Щоб уникнути появи болів у шиї, висоту подушок можна регулювати за рахунок кількості повітря, що впускається всередину.

Даний килимок розрахований на використання двома мандрівниками та складається до компактних габаритів 18 х 60 сантиметрів. До комплекту NH18Q010-D також входить нейлоновий чохол із довгою ручкою на плече для зручного транспортування.

Рюкзак Naturehike NH16Y020-Q

Рюкзаки Naturehike — широка категорія, що включає велосипедні та туристичні моделі, які відрізняються місткістю та конструкцією. Новий рюкзак NH16Y020-Q відноситься до другого типу виробів і є актуальним для прихильників довгих піших подорожей, оскільки має збільшений об'єм і продуману конструкцію спинки, що дозволяє рівномірно розподілити вагу спорядження по всій спині.

Аксесуар має розміри 76 х 32 х 23 сантиметрів та об’єм 55 літрів, що витримує «золоту середину» між місткістю та зручністю у транспортуванні. У разі використання 100% внутрішнього простору баланс ваги регулюється за допомогою алюмінієвого каркаса та поясного ременя, що дозволяє зняти частину навантаження з плечей та перенаправити його на нижню частину спини. Лямки рюкзака оснащені регуляторами довжини та виготовлені із зносостійкого нейлона, який відрізняється повітропроникністю та не дає шкірі спітніти при тривалому носінні.

Основна частина моделі також пошита з нейлону із додаванням у вигляді сітки в області спинки для покращення вентиляції. Щільне переплетення нейлонових волокон утворює непереборну для вологи перешкоду, яка не дає намокнути спорядженню.

Пальник Naturehike NH21RJ004

Гаряча їжа після складного пішого сходження здатна наповнити тіло рятівним теплом та подарувати нові сили на наступний ривок. Туристичний пальник — єдиний аксесуар, який є актуальним для приготування їжі в похідних умовах, а NH21RJ004 є її класичним представником.

Модель відноситься до типу ультралегкого екіпірування. Вага конструкції складає всього 51 грам, тому не істотно впливає на вагу всього спорядження. При цьому аксесуар здатний витримувати посуд вагою до 5 кілограмів, дозволяючи з комфортом готувати відразу кілька порцій в одному казанку.

Пальник поєднує в собі три типи матеріалів: алюміній, мідь та нержавіючу сталь, які зміцнюють конструкцію та запобігають її виходу з ладу у разі механічного впливу. Модель приводиться в дію за допомогою ручного запалювання, а широка підставка робить її сумісною з більшістю туристичних казанів та сковорідок.

Де придбати новинки Naturehike?

Компактний рюкзак Naturehike, 4-сезонний намет, надувний килимок та інші корисні аксесуари для активного відпочинку вже доступні для замовлення в онлайн-магазині Naturehike Україна — офіційного дистриб'ютора туристичної продукції всесвітньо відомого бренду.

Наша колекція представлена тільки оригінальними товарами, які виробляються за запатентованими технологіями з використанням екологічно чистих матеріалів, а доступна ціна дозволяє підібрати все необхідне спорядження незалежно від Вашого бюджету.

Товари новини

Написати коментар