UA | RU
Контактна інформація
Київ

Результати участі Naturehike Україна у щорічній виставці ActivExpoFest 2022

23 лютого відбувся грандіозний фестиваль ActivExpoFest, що зібрав в українській столиці любителів активного відпочинку. Цього року у виставці взяла участь рекордна кількість компаній – для відвідувачів було відкрито близько сотні стендів, де були представлені різноманітні товари для риболовлі, мисливства та туризму: від дрібних рибальських снастей до туристичних наметів.

Наша команда Naturehike Україна вперше брала участь у такому великому заході та привезла найкращі товари для кемпінгу від провідного виробника ультралегкого спорядження на світовому ринку:

Наприкінці виставкового дня ми приготували сюрприз – розіграш для всіх відвідувачів нашого стенду. Переможець став щасливим власником набору туристичного посуду Naturehike – одного з найфункціональніших комплектів, що включає 9 предметів і розрахований на групу з трьох осіб.

Один день фестивалю пролетів як одна мить і, на жаль, деякі плани залишилися нереалізованими через повномасштабну війну, яка прийшла до нашої країни. Але ми були раді познайомитися з майбутніми партнерами та прихильниками активного відпочинку, які розділяють нашу любов до подорожей та прагнення підкорювати нові вершини!

Онлайн-магазин Naturehike-ua.com.ua продовжує працювати, і ми віримо, що скоро нам вдасться зустрітися знову!

Слава Україні!

Товари новини

Написати коментар