UA | RU
Контактна інформація
Київ

Чому ми довіряємо Naturehike: наша команда відвідала завод виробника

Чи мріяли ви опинитися «за лаштунками» виробництва улюбленої продукції, щоб на власні очі побачити, як її виготовляють? Якщо ваша відповідь «так», то у нашої команди Naturehike Україна є для вас спекотна новина: ми раді надати вам таку можливість, оскільки відвідали завод, де виробляють туристичні товари Naturehike!

Сучасне обладнання, величезна кількість професіоналів та масштабність виробництва — все це вразило нас одразу, щойно ми опинилися в самому серці бренда. Ми стали свідками того, наскільки ретельно контролюються процеси виробництва на кожному етапі, щоб кінцевий продукт повністю відповідав потребам сучасного користувача.

Не секрет, що компанія Naturehike впроваджує у виробництво передові технології та запатентовані методи, які тримаються в суворій таємниці. Проте нам вдалося піддивитися, у який спосіб тестується нове туристичне спорядження задля виявлення його відповідності основним характеристикам.

Для кожного типу товарів існує окреме стрес-тестування:

  • Для перевірки туристичних наметів їх встановлюють в ізольованому приміщенні, де імітуються сильні вітри та зливи. Таким чином перевіряється міцність каркасів та водовідштовхувальні властивості матеріалів.
  • Спальні мішки проходять випробування у герметичних камерах, де відтворюються різноманітні погодні умови, зокрема інтенсивні опади та екстремальні морози. За допомогою останнього фактору з точністю до 1°C визначають температурний діапазон спальників.
  • Складані стільці проходять перевірку на зносостійкість шляхом поступового збільшення вагових навантажень на конструкції. Це гарантує, що туристичні меблі витримають вагу, зазначену в характеристиках, і забезпечать вам комфортний відпочинок.
  • Навіть візочки тестуються перед надходженням у продаж. Для них облаштована окрема траса, де перевіряється їхня маневреність на поверхнях різного типу.

За час перебування на заводі Naturehike ми впевнилися, що якість продукції — це не ілюзорна характеристика, а реальний результат наполегливої праці та уваги до деталей, яку приділяють майстри своєї справи під час виробництва товарів бренду.

Тож не вагайтеся! Завітайте до нашого онлайн-магазину та обирайте спорядження від Naturehike, яке пройшло суворі випробування заради вашого комфорту та задоволення!

Написати коментар