UA | RU
Контактна інформація
Київ

Вирушаємо на природу: ТОП 5 речей для пікніка від Naturehike

Сонячні промені виблискують на шибках вікон, а літня погода манить вийти на вулицю, щоб відволіктися від суєти великого міста, — це ідеальний час зібрати друзів і вирушити на пікнік. Здавалося б, що ще може скрасити відпочинок на природі, як не душевні розмови та ароматні страви з димком прямо з гриля? Ми маємо відповідь: правильні речі для пікніка!

Бренд Naturehike спеціалізується на виробництві надлегкого спорядження для туризму, тому точно розуміється на пригодах і знає, без яких аксесуарів не обійтися на свіжому повітрі. Давайте розберемося, що взяти з собою на пікнік, щоб відпочинок був не лише комфортним, а й незабутнім!

Що взяти на пікнік: секрети комфортного відпочинку

Останнє, з чим хочеться зіткнутися під час заміського відпочинку, — відсутність якоїсь важливої частини спорядження, що може суттєво зіпсувати настрій. Щоб такої ситуації не сталося, важливо заздалегідь скласти список речей на природу відповідно до індивідуальних потреб.

Нижче наводимо чек-лист предметів «must have», необхідних для активного проведення часу:

  • Аптечка першої допомоги. Подряпини та скалки, укуси комах і головний біль — ніхто не застрахований від неприємностей вдалині від дому; але не слід панікувати, якщо у вас є аптечка з усім необхідним. Зберігайте в ній бинт, пластирі, антисептик, знеболювальне, жарознижувальне, таблетки від діареї та алергії. Також не забудьте про засоби від засмаги.
  • Засоби особистої гігієни. Якщо ви плануєте ночувати просто неба, до переліку того, що взяти з собою на природу, додайте зубну щітку, вологі серветки та туристичний рушник.
  • Кишенькові інструменти. Мультитул з ножем, відкривачкою та викруткою — ваш найкращий друг на природі. З його допомогою можна відкрити пляшку та бляшанку, нарізати м'ясо та приготувати бутерброди, полагодити спорядження.
  • Змінний одяг. Погода є непередбачуваною, тому корисно мати про запас одяг на зміну. Додаткова футболка, тепла кофта та шкарпетки не займуть багато місця та врятують від неприємних сюрпризів.
  • Харчові продукти. Важливо підібрати збалансоване харчування, що містить вуглеводи, білки та жири для швидкого заповнення енергії та насичення: м'ясні продукти, свіжі овочі, сублімована їжа, злакові батончики. Перед тим, як зібратися на пікнік, розрахуйте кількість їжі на кількість людей, з якими їдете за місто, і обов'язково візьміть, як мінімум, кілька складаних каністр з питною водою.
  • Туристичний посуд. Багаторазовий посуд та столові прибори — екологічна та економічно вигідна альтернатива одноразовим виробам. Такі аксесуари не тріскаються та не деформуються під час транспортування, служачи протягом багатьох сезонів.
  • Складані меблі та дрібні аксесуари. Виїзд на природу — не привід відмовляти собі у комфорті. Покладіть у багажник автомобіля складаний стіл та стільці, які допоможуть насолоджуватися відпочинком. Для затишку та безпеки не будуть зайвими й такі аксесуари, як навіс та портативний ліхтар.

Вирушаючи на тривалий відпочинок, подбайте про наявність намету, спальних мішків та килимка. Вони вбережуть вас від негоди та забезпечать здоровий сон після активного дня.

ТОП 5 речей для пікніку: товари Naturehike

Ви запланували відпочинок, визначилися з основним списком потрібних речей, але не знаєте, які саме товари купити? Ми заощадимо ваш час: нижче виконана добірка найкращої продукції Naturehike, адаптованої під експлуатацію на свіжому повітрі.

Килимок для пікніка

Навіть якщо трава волога від ранкової роси або недавнього дощу, вам не доведеться сидіти на мокрій і холодній землі, додавши килимок до спорядження, що взяти з собою для пікніка.

У пошитті використаний м'який та приємний на дотик поліестер, який покращує теплоізоляцію та оберігає тіло від негативного впливу холоду, що підіймається з поверхні. До того ж матеріал має укріплений нижній шар для захисту від зачіпок та інших ушкоджень.

Одномісний гамак

За допомогою гамака можна облаштувати затишний куточок для релаксації, розтягнувши виріб між двома опорами. Просто уявіть, як ви лежите в гамаку, насолоджуючись співом птахів і спостерігаючи за хмарами, що повільно пливуть по блакитному небу.

Виріб з водовідштовхувального поліестеру розкладається до розмірів 290 х 148 см, витримує вагу до 180 кг і має особливу форму, що протистоїть перекиданню. Що важливо, у складеному положенні модель поміщається в рюкзаку з урахуванням всіх комплектуючих, тому її можна брати куди завгодно, чи то туристичний похід, відпочинок на березі водойми, чи пікнік у лісі.

Набір титанового посуду

Титан цінується за легку вагу та відмінну міцність, тому широко використовується у виробництві посуду для походів. Незалежно від вашого рішення, які речі знадобляться для пікніка, спорядження залишиться легким, а посуд витримає будь-які умови: чи то випадкові падіння, чи тривалий вплив жару від багаття.

У комплекті є 3 предмети: тарілка на 825 мл, чашка та каструля по 300 мл. Вони підходять як для приготування, так і для подачі страв, не надаючи їжі сторонніх присмаків і запахів.

Термос

Що може бути кращим за пару ковтків улюбленого напою під час відпочинку на свіжому повітрі? Серед довгого списку, які речі потрібні на пікнік, саме термос стане справжнім порятунком у такій ситуації. Хочете зігрітися гарячим чаєм чи кавою у прохолодний день? А може, насолодитися холодним лимонадом у спеку? Термос Naturehike зберігатиме необхідну температуру напою протягом доби завдяки конструкції з подвійними стінками.

Модель має універсальний об'єм (1 л) і виготовлена зі сталі AISI 304SS, стійкої до ударів та несприйнятливої до іржавіння. Доповнення у вигляді матового покриття полегшує утримання конструкції, компенсуючи відсутність ручки.

Вуличний плед

Плануючи, пікнік на природі що взяти, не забудьте про плед, універсальність якого неможливо поставити під сумнів: спекотним днем його можна постелити на складане крісло для м'якості, а прохолодного вечора — укутати тіло, щоб захиститися від пронизливого вітру. До складу матеріалу входить 80% поліестеру та 20% вовни, представляючи поєднання міцності, стійкості до зношування та здатності зберігати природне тепло.

Виріб розкладається до 200 х 150 см, але компактно згортається в рулон з фіксацією за допомогою стяжок з натуральної шкіри. Просто, компактно й нічого зайвого — все заради комфорту, куди б вас не заніс дух пригод.

Товари новини

Написати коментар