UA | RU
Контактна інформація
Київ

Naturehike Україна на виставці ActivExpo Fest 2022

Дата проведення: з 23 по 26 лютого.

Де: Київ, Міжнародний виставковий Центр, Броварський проспект, 15.

Як нас знайти: стенд № 413.

23 лютого в Києві стартує виставка Фестиваль ActivExpo Fest, в рамках якої щорічно презентуються нові товари та послуги для туризму та активного відпочинку. У фестивалі візьмуть участь понад 100 виробників і постачальників послуг у сфері подорожей, риболовлі, полювання та інших видів дозвілля, щоб відвідувачі могли краще ознайомитися з товарами перед покупкою і знайти однодумців.

Команда Naturehike Україна також візьме участь у виставці і представить кращі вироби провідного бренду у виробництві ультралегкого спорядження для туристів.

У Вас є унікальна можливість:

  • познайомитися з нашими менеджерами, задати їм питання і дізнатися більше про один з найбільш затребуваних виробників в сфері туризму;
  • особисто побачити і протестувати новинки компанії, а також підібрати для себе відповідне спорядження;
  • поспілкуватися з українськими блогерами.

Відвідувачів фестивалю ActivExpo Fest 2022 чекає багато несподіваних і яскравих емоцій, корисних придбань, а також став приємною традицією розіграш від організаторів заходу. А для наших клієнтів ми підготували особливі бонуси — щоденні розіграші, в рамках яких учасники, які заповнили невеликі анкети у наших менеджерів, можуть стати володарями товарів Naturehike.

Шукайте нас біля стенду № 413 з 23 по 26 лютого.

До зустрічі!

Написати коментар