UA | RU
Контактна інформація
Київ

Легкість, зручність, довговічність: огляд 5 новинок Naturehike цього сезону

У світі туризму діє одне просте правило: основа успішної подорожі - це якісне спорядження. І говорячи про успіх, ми маємо на увазі не тільки нові враження, отримані від відпочинку на природі, а й безпеку користувача, яка в польових умовах відіграє ключову роль.

Проте велика кількість туристичного екіпірування та дрібних аксесуарів може спантеличити навіть досвідченого виживальника, оскільки вимагає скрупульозного підходу до вивчення кожного елемента спорядження - від місткого туристичного намету до компактного газового пальника.

Якщо ви хочете заощадити свій час та наповнити майбутні подорожі яскравими фарбами, у нашому огляді ми зібрали топ 5 актуальних новинок, які випустив бренд Naturehike цього сезону.

Намет Naturehike NH21ZP008

Важко назвати більш важливе для походу спорядження, ніж туристичний намет. Він слугує надійним укриттям від негоди та сприяє здоровому сну, як би далеко від цивілізації не занесло туриста під час його мандрівок. Бренд поповнив свій асортимент одразу декількома моделями наметів для туризму, і один із них чотиримісний намет з саморозкладною конструкцією, якій немає рівних на ринку у співвідношенні «ціна – якість».

На відміну від класичних аналогів, у яких каркаси збираються шляхом покрокового з'єднання дуг (що може зайняти від десятка хвилин до години в залежності від досвіду користувача), ця модель встановлюється у 2 простих кроки:

  • спочатку потрібно розігнути дуги та розправити матеріал;
  • потім натиснути на верхню частину конструкції до характерного клацання, що сигналізує про фіксацію каркаса та готовність моделі до використання.

Весь процес займає від сили кілька хвилин, вимагаючи від мандрівника мінімум зусиль. У підстрахуванні конструкції на випадок негоди допоможе використання вітровідтяжок та алюмінієвих кілочків, які є у комплекті.

Намет важить 4 кг та підходить як для коротких подорожей вихідного дня, так і для тривалих походів. Легкість моделі забезпечується завдяки каркасу зі скловолокна, в якому поєднується гнучкість полімерів та довговічність, притаманна металам.

Матеріал тенту - тканина Оксфорд щільністю 210D з поліуретановим просоченням, що підвищує водостійкість намету до 2000 мм водяного стовпа. Звичайно, ця модель буде безсила проти тривалих та інтенсивних опадів у демісезон, проте під час відпочинку на природі в теплу пору року, коли спекотний день може ненадовго змінитися легким дощем, - це те, що треба.

Якщо чотиримісний варіант здається занадто громіздким, для придбання доступний і тримісний намет аналогічного формату. Він важить майже на 0.5 кг менше, при цьому залишаючи достатньо простору, щоб усередині розмістилася невелика група відпочивальників та їхнє спорядження.

Матеріал тенту тканина Оксфорд з просоченням PU Розміри встановленого намету
  • 205 x 225 x 130 см
  • 210 x 180 x 130 см
Матеріал каркаса скловолокно Розміри складеного намету
  • 85 x 18 x 28 см
  • 78 х 18 х 28 см
Місткість
  • чотиримісна
  • тримісна
Вага
  • 4.02 кг
  • 3.6 кг

Намет Naturehike CNH23ZP12002

Якщо не хочеться мучитися з установкою каркаса намету та переживати за його цілісність під час транспортування, можна замовити надувний аналог. Цей Naturehike намет є гранично простим у зберіганні, оскільки в його конструкції відсутні крихкі елементи, а встановлення моделі зводиться до 2 етапів:

  • розправлення матеріалу з фіксацією по краях за допомогою кілочків;
  • надування намету через кілька клапанів, розташованих з протилежних боків конструкції.

Кільця та насос є частиною набору, тому намет готовий до встановлення відразу після придбання. Виробник також рекомендує додатково використовувати футпринт (його потрібно замовити окремо), щоб запобігти намоканню підлоги виробу у разі встановлення на вологій поверхні.

Модель повністю виготовлена з тканини Оксфорд 150D, що захищає відпочивальника від сонця завдяки показнику SPF, що дорівнює 50 одиницям. Водостійкість матеріалу становить 2000 мм водяного стовпа, тому модель не боїться короткочасних опадів.

Окремо варто зауважити на якості п'ятисторонньої вентиляції внутрішнього простору намету (5 сітчастих вікон по боках і на стелі), що особливо актуально під час відпочинку в літню спеку. Також можна встановити імпровізовані навіси з обох боків моделі, щоб з комфортом відпочити на свіжому повітрі, розслабившись в улюбленому туристичному кріслі.

Матеріал тенту тканина Оксфорд Розміри у встановленому положенні 210 x 210 x 170 см
Кількість входів 2 Розміри у складеному положенні 68 x 68 x 29 см
Місткість тримісна Вага 6.5 кг

Спальний мішок Naturehike NH21MSD04

Ще один аксесуар «must have» для комфортного походу, надлегкий спальник LW180. Він підходить для експлуатації холодним літом або в демісезон, коли значення на стовпчику термометра тримається вище нульової позначки:

  • комфортна температура: 15°C
  • максимальна температура: 8°C
  • екстремальна температура: -3°C

За найкращими традиціями бренду, модель доступна у 2-х версіях: з блискавкою з лівого та з правого боку. 2 таких спальники можна зістебнути в єдиний виріб, щоб розширити внутрішній простір для сну.

Ще одна перевага моделі - матеріали, що поєднують воєдино такі ключові функції, як зносостійкість, м'якість, водовідштовхувальні та дихаючі властивості.

Зверху це нейлон 20D 380T, який захищає відпочивальника від вітру внаслідок щільності переплетення синтетичних ниток. Крім того, нейлон не боїться намокання, тому навіть у разі виникнення конденсату всередині намету сам мандрівник залишиться сухим. Підкладка з епонжу 240Т може похвалитися стійкістю на розрив і приємною на дотик фактурою, яка не подразнює шкіру.

Як наповнювач використана шовкова бавовна щільністю 80 г/м2. Цей вид бавовни часто називають «розкішним волокном» завдяки її м'якості, що приємно обволікає тіло, сприяючи розслабленню м'язів після тривалих фізичних навантажень.

У лінійці є моделі у темно-зеленому та темно-блакитному відтінках. Ці спальники Naturehike досягають 190 см у довжину та важать по 680 г.

Матеріали нейлон 20D 380T, епонж 240Т Розміри у розкладеному положенні 190 х 75 см
Наповнювач шовкова бавовна 80 г/м2 Розміри у складеному положенні 12 х 29 см
Розташування блискавки
  • зліва
  • справа
Вага 680 г

Розкладний стіл Naturehike CNK2300JU010

Для облаштування місця для приймання їжі призначений стіл CNK2300JU010. Він має складану конструкцію, тому не займає багато місця в багажнику автомобіля та характеризується зручністю у транспортуванні (для цього в комплекті є чохол з ручками для перенесення).

Купити розкладний стіл можна як для пікніків, так і для риболовлі чи кемпінгу. Основа конструкції виготовлена з алюмінієвого сплаву 6063, який не тільки не боїться корозії, а й має на 40% меншу вагу в порівнянні з аналогічними меблями, повністю виконаними з натуральної деревини. Додайте до цього простоту очищення стільниці та стійкість конструкції завдяки антиковзким накладкам на ніжках, і ви отримаєте універсальний столик для заміського відпочинку.

Розміри стільниці у встановленому положенні досягають 118 х 60 см при висоті конструкції, що дорівнює 44 см. З урахуванням габаритів, за столом може розміститися компанія з 4-6 осіб.

Сама конструкція витримує навантаження до 30 кг, тому вона підходить для використання не тільки як обідній стіл, але і як елемент для розширення польової кухні, на який можна встановити туристичну газову плиту, похідний посуд та інше приладдя для приготування їжі.

Матеріал алюмінієвий сплав 6063 Розміри встановленого столу 118 х 60 х 44 см
Max навантаження 30 кг Розміри складеного столу 72.5 х 19.5 х 16 см
Місткість 4-6 осіб Вага 5.4 кг

Пальник-стіл Naturehike NH20RJ001

Забудьте про бутерброди під час походу. Навіть за відсутності благ цивілізації, в польових умовах можна приготувати смачні гарячі страви, якщо у вас є функціональний пальник-стіл.

Модель укомплектована однією конфоркою з регулятором інтенсивності полум'я, працюючи за принципом звичайної домашньої плити. Потужність горіння досягає 4000 Вт, тому достатньо 3.5 хвилин, щоб довести до кипіння 1 л води. До речі, пальник можна встановити на кемпінговий столик або вмонтувати в стільницю, якщо туристичні меблі мають отвір відповідного розміру. Це дозволяє комфортно організувати місце для приготування їжі.

Пальник повністю виготовлений з нержавіючої сталі 304. Незважаючи на дзеркальну поверхню, потрібно докласти неабияких зусиль, щоб подряпати метал, тому можна не перейматися за зовнішній вигляд конструкції навіть впродовж тривалої експлуатації. Складані ніжки також виконані зі сталі та витримують навантаження до 6 кг, тому на конфорку можна встановлювати навіть великогабаритний посуд.

Новинка пропонує кілька варіантів встановлення газового балона: його можна розташувати поруч з плитою (якщо вона стоїть на ніжках) або зафіксувати на дні пальника за допомогою вбудованих магнітів (якщо модель вмонтована у туристичний стіл). Яким би не був вибір користувача, він не впливає на ефективність роботи пальника, а ось з точки зору ергономіки варіативність встановлення газгольдера значно підвищує зручність використання.

Матеріал сталь 304 Розміри у встановленому положенні 36 х 31.5 х 12.8 см
Max навантаження 6 кг Розміри у складеному положенню 42 х 30 х 15 см
Потужність 4000 Вт Вага 2.2 кг

Це далеко не повний список оновлень, якими потішила нас компанія Naturehike на початку 2024 року. Ще більше цікавого спорядження представлено на віртуальних полицях Naturehike Україна, офіційного дистриб'ютора товарів бренду, призначених для активного відпочинку.

Товари новини

Написати коментар