UA | RU
Контактна інформація
Київ

Команда Naturehike Україна підтримує Пласт для розвитку активної молоді

Ми вже чуємо поклик походу, чуєм шуми далеких степів…

Це рядок з однієї пластової пісні, що якнайкраще характеризує незламний дух пластунів, серця яких наповнені жагою до життя та прагненням до нових відкриттів. Впродовж 112 років існування Пласт виховав декілька поколінь активних людей, серед яких є видатні представники наукової спільноти, політики та культури, що працюють не лише в нашій країні, а й далеко за її межами.

Навіть сьогодні, у такі непрості для України часи, організація активно розвивається та бере під своє крило завзятих юнаків та дівчат, які не просто бажають приємно провести час в колі друзів, а й жадають бути корисними для українського суспільства. Спортивні змагання, розвивальні ігри та мандрівки допомагають виховувати з молоді справжніх патріотів, які у майбутньому будуть спроможні побудувати успішну Україну.

Наша команда Naturehike розділяє цілі та цінності Національної скаутської організації України, тому напередодні чергових зборів, які відбудуться в період з 8 по 16 червня 2024 року у селищі Клевань Рівненського району, передала Пласту низку туристичних товарів бренду Naturehike, відомого своїм високоякісним та надлегким спорядженням. Серед них туристичні намети, спальні мішки, рюкзаки та складані килимки — усе, щоб жодна негода та непередбачувані складнощі на шляху не зіпсували пластунам вражень від довгоочікуваного заходу.

Як офіційний дистрибʼютор продукції Naturehike для дозвілля на природі, ми завжди ставили перед собою мету підтримувати небайдужих до активного відпочинку у досягненні амбітних цілей. Тому ми пишаємося тим, що змогли стати частиною великої родини пластунів та взяти участь у розвитку маленьких українців, які роблять перші кроки у пізнанні світу!

Написати коментар