UA | RU
Контактна інформація
Київ

Команда Naturehike на виставці Риболовля.Полювання.Туризм 2024

З 21 по 24 березня 2024 року у Міжнародному виставковому центрі Києва відбулася виставка Риболовля.Полювання.Туризм, в рамках якої 39 компаній-учасників представили свої товари для активного способу життя. Ця виставка була справді особливою не лише через тривалу перерву. Вона також стала свого роду символом того, що навіть у такий складний для нашої країни час компанії продовжують працювати на благо української економіки та, звичайно, підтримувати наших військових.

Для команди Naturehike Україна виставка стала шансом не просто продемонструвати наш асортимент, а й підтримати цю ідею відновлення суспільної активності та інтересу до активного способу життя.

На нашому вже знайомому для постійних клієнтів стенді цього року ми представили ще більше туристичних товарів, які є актуальними для використання в польових умовах. Серед них:

  • складані меблі, включно зі столами та стільцями для комфортного відпочинку;
  • туристичний посуд з нержавіючої сталі та титану, що підвищує довговічність виробів;
  • спальні мішки для здорового сну просто неба в демісезон і в літній період;
  • похідні килимки як надувні, так і з надлегкою складаною конструкцією, що підвищує портативність;
  • кишенькові інструменти для автономних походів та ремонтних робіт у польових умовах;
  • дрібні аксесуари, як рушники, рюкзаки, ліхтарі, подушки, питні системи тощо, які додають зручності у тривале перебування на природі.

Протягом 4 днів виставку відвідало близько 3500 осіб, зокрема наші давні партнери та нові клієнти, з якими нам пощастило поспілкуватися особисто. Ми були приємно вражені величезним інтересом, виявленим до наших товарів відвідувачами, і деякі навіть не втрималися протестувати продукцію особисто прямо біля нашого стенда.

Команда Naturehike дякує кожному за позитивні відгуки та зацікавленість у продукції Naturehike. Ваш зворотний зв'язок є для нас важливим стимулом для постійного розвитку та вдосконалення, а також допомагає краще розуміти ваші потреби, щоб дивувати новими ще цікавішими товарами, здатними задовольнити найвищі очікування.

Ми не прощаємось і сподіваємось побачитися з вами знову на наступних виставках! А щоб тримати руку на пульсі та бути в курсі акційних пропозицій та нових надходжень, обов'язково слідкуйте за нами у соціальних мережах.

До зустрічі!

Написати коментар